10 TING DER HYLER MIG UD AF DEN

TAKNEMMELIGHED I KASSER

taknemmelighed_1

Der er i grunden ret mange ting at være taknemmelig for. Især når man er mig, føler jeg. For min baby vokser og er noget så nuttet, min familie er verdens bedste, solen skinner, det er sommer og jeg får rejst og oplevet en masse. Og den slags skal man huske at dvæle lidt ved. Også herinde. Ofte ligger glæden i de små ting. Og dem kan man sagtens komprimere i små kvadratiske firkanter. De sidste uger har været hæsblæsende, men på den gode måde. Jeg får ikke svaret mails i det helt rette tempo og vaskemaskinen har ikke kørt en eneste gang på snart tre uger, men hvad gør det, når man har det sjovt? Jeg har masser at ting, der driller. Og mange gøremål, der ikke altid går op i en højere enhed. Men for nu, der vil jeg altså dvæle lidt ved alt det rare, der heldigvis også fylder:

1+2+3: 
En gennem rar tur til London med en af de allerbedste. Fuld af god mad, grin og kold hvidvin. Bare ben og slentreture, shopping og vind i håret. Helt igennem godt.

4+5+6:
Man bliver aldrig for gammel til at klæde sig ud, vel?

7+8+9:
Middag på Sketch i London. Bare gør det. Kan da slet ikke få armene ned. Ikke nok med at alt er pink. Selv maden for filan. Så er det hele bare så gennemført. Fantastiske rammer, virkelig god mad, helt afsindig lækker (men dyr!) vin – og fabelagtige spacy toiletter. Og ikke mindst bar, som man kan gå ud i bagefter. Så herligt et koncept. David Shrigley har udsmykket og det er på mange måder som at sidde midt i et kunstværk. Det hedder da også Sketch Gallery. Og det giver ret god mening.

taknemmelighed_2

10+11+12:
Farverige små huse i Notting Hill, verdens gladeste baby og fest i Allinge under Folkemødet på Bornholm gør også glad i låget. Alle på hver sin måde. Men sikken en uge altså.

13+14+15:
Zen. Intet mindre. Solskinsøen i den danske sommer kan bare noget. Når man så dertil tilsætter glade børn hos mormor og morfar, iskold Cava Róse og et herligt og farligt selskab på Folkemødet – så går det hele altså op i en højere enhed.

16+17+18:
Havkig, horisontlinje, København i fuld flor og Ladylike pink ride i London. Whats not to like?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

10 TING DER HYLER MIG UD AF DEN