SYDFRANKRIG MED KANALJERNE

ALL(MOST) BLACK

img_7887img_7904

Indeholder reklamelinks

Selvom det er sommer, kan man altså godt gå i sort. Jeg kan i hvert fald. Faktisk synes jeg ofte, sort bliver flottere til mig om sommeren, fordi jeg har fået lidt glød og farve, hvor jeg om vinteren er maddikebleg, så kontrasten til det mørke tøj bliver mere hård. Kjolen her er fra Cos, jeg købte den i London, men tænker den måske også er at finde herhjemme. Den er i 100% silke og minder rigtig meget om dem jeg har fra Toogoodtobebasic. Eller havde. For min sorte er nemlig gået i stykker bagpå efter at have siddet på en gen med baby. Og da jeg de sidste somre har levet i dem, var jeg heller ikke i tvivl om at slå til på denne her, indtil jeg får fyldt lageret op fra Toogoodtobebasic. Den er ultra behagelig og nem både til hverdag og fest. En genial garderobe favorit, der altid redder kriser.

Det samme kan man jo lidt sige om en denim jakke. Dem har jeg efterhånden også nogle stykker af, men de går bare til alt. Og selvom jeg har 4 styks allerede i forskellige farver og snit, så har jeg faktisk for nyligt klikket endnu én hjem. Jeg glæder mig til at vise jer den, når den kommer med posten. Den skiller sig en del ud fra de andre, men på bedst tænkelige vis. Den jeg har på her er fra Rails.

I øvrigt får vi håndværkere herhjemme nu, hvilket betyder at hele huset bliver pakket ind i stillads og haven ikke kan bruges. Gys. Jeg ser virkelig ikke frem til det. Men bagefter skulle det nu nok blive godt. Skal bare lige overleve de næste uger. Men af samme årsag, har vi ikke været super flittige i haven, da den bliver invaderet om lidt. Men hækken skal da nok snart klippes, var? 😉

img_7899

Kjole: Cos // denimjakke: Rails // sneakers: Valentino // taske fra Ellos // shades: Bottega Veneta 

***

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SYDFRANKRIG MED KANALJERNE