BARSELSFERIE I THAILAND; 4 STOP BANYAN TREE

DET SØDE HAVELIV

villa-med-sjael_27-kopihavehaves

Indeholder reklamelinks

Jeg elsker simpelthen at have fået have. Nu har vi boet i huset i to år (jeg synes stadig lige vi er flyttet ind) og jeg nyder virkelig husejerlivet, især fordi vi har have. Det var noget af det, vi begge savnede ved at bo i lejlighed. Og nu med to børn, der har en del krudt, der skal brændes af dagligt, så er det guld værd. Bare det faktum, at jeg kan stå i køkkenet med havedørene åbne, mens hun løber og leger ude i haven er et kæmpe privilegium. Det udvider også pladsfornemmelsen betragteligt her om sommeren, fordi vores store træterrasse og selve haven naturligt indgår som en del af vores samlede areal. Og de bedste morgener, det er dem, hvor vi sidder herude alle fire med morgenhår og render under øjnene med kaffe i koppen og spiser morgenmad til fuglefløjt, mens solen langsomt varmer os op.

Det er stort set det første vi gør om morgenen, når vi vågner, hvis vejret er bare nogenlunde; åbner havedørene og mærker den friske luft og føler rummet udvide sig. Det lyder næsten helt frelst, jeg kan godt høre det. Men det er altså sandt.

husvslejlighedimg_1116

Generelt ville jeg ønske, vi havde langt flere gode sommeraftner herhjemme i Danmark. De der få aftner, hvor man kan sidde ude til midt om natten med stearinlys og vin i glasset og nyde udelivet med gode venner, med grillen tændt og bare tæer. Ahhh. Dem lever jeg/vi længe på. Vi har allerede fryseren fuld af godt grill kød, masser af kul klar, drinksglas til ungerne sat frem og netop fået os en kæmpe ny parasol. Så sommeren kan bare komme an nu! Hører du, danske sommer? Vi er klar. Kom bare.

Vi mangler stadigt at få anlagt lidt bede og vores have er lige pt lidt medtaget af de stilladser, der har stået her, for at håndværkerne kunne få lavet facaden, men ellers er den lige som den skal være, synes vi. Især vores elskede hængekøje mellem de store æbletræer er hele familiens favoritspot. Her lå jeg meget sidste sommer med min store runde, gravide mave, haha.

Åh, haveliv. Du kan virkelig noget.

img_1115img_7918

Vores elskede hængekøje, som jeg altid får mange spørgsmål på, når jeg poster på Insta, er HERFRA. Vores havemøbler købt på et eller andet random havemøbel-lager oppe i sommerhusland. Vi skal helt sikkert have nogle nye til næste sommer, men i år må de gå. Jeg har netop købt en masse nye hynder, så vi kan gøre det hele lidt ekstra hyggeligt og rart og så har jeg klikket et par stykker af dem her hjem, da jeg synes, det gør så meget til en sommeraften på terrassen med god mad og dejligt selskab. De er super pæne og passer godt til huset, synes jeg. Og så har vi – endelig – fået en ny og kæmpe stor flot parasol (modsat den knap så labre, I kan se på øverste billede, haha), og jeg må sige – det gør jo næsten hele forskellen på en terrasse! Vores store glaskaraffel med tappehane, som I kan se på billedet ovenover, er købt her – og er helt genial, hvis jeg må være så ublu. Det er så lækkert med en frisk lemonade og lignende i solen – og så pynter den jo helt gevaldigt.

Derudover mangler vi fortsat en hel del beplantning, bede og noget udendørsbelysning, både ved have og ude i forhaven, hvor man går ind. Nu hvor vi har fået lavet facaden vil jeg rigtig gerne finde nogle flotte udendørslamper – og ikke mindst en ny lækker postkasse. Og ja, så overvejer min indre nørd altså kraftigt den her fætter, haha. Åh, jo, det søde udeliv har mange finesser 😉 Hvis der er nogle af jer, der har set en super flot postkasse og udendørslampe, (der passer til et hvidt funkis hus i 50er stil) så sig lige til, ikke?

Sommer – kommer du snart igen????

have

3 kommentarer

 • Cathrine

  Synes også noget af det bedst ved at have hus er haven og terrassen, vil ikke undvære det. Slet ikke nu hvor vi har fået en lille datter, kan allerede se for mig hende lege ud i haven😀. Kan anbefale postkasse fra flexboxpostkasser.dk vi har en derfra og er rigtig glad for den og synes også at designet er fint, vi har så støbt en lille sokkel til at den kan stå på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der ser også virkelig dejligt ud! Vi har have i forbindelse med lejlighed, men savner den direkte udgang. Er sgu så projektorienteret at skulle grille.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, det husker jeg nemlig alt for godt. Vi havde også have i vores gamle lejlighed, men skulle jo stadigt ned fra 2 og 3 sal…og det var altså lidt noget andet…;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BARSELSFERIE I THAILAND; 4 STOP BANYAN TREE