10 MUST SEE PÅ BORNHOLM + DET LØSE

…. AND THE LIVING IS EASY

summertime

Indeholder reklame links

Det er på alle måder en snyde overskrift. Eller. På sin vis har jeg bestemt intet at klage over, mine dage er fyldt op af lutter gode ting. Men jeg skal gerne indrømme, at når man har holdt så meget ferie, som tilfældet er her hos os, så halter andre ting naturligt bagefter. Og flere af dem, de bider os lidt i halen lige nu.

Vi mangler stadig at få styr på barnedåb. Det er et puslespil, der ikke rigtig synes at ville gå op. Derudover er der vuggestuen til Elliot, som også skal styr på, vi har et hus, der er fuldstændig kaos, fordi vi er i gang med at få lavet hele facaden og omlagt dele af haven, og så har der været – og kommer der en del fødseldage, som vi mangler at få styr på. Storesøster skal også snart afslutte børnehaven og starte skole, hvorfor en eller anden form for markering her skal foregå – og så skal vi have endegyldigt styr på haven – når håndværkere og stilladser og murbrokker engang er væk. Heldigvis nåede vi aldrig at anlægge noget nævneværdigt. Men de få bede og buske vi havde, de er totalt ødelagt nu. Hele vores matrikel ligner en byggeplads. Og er det jo sådan set også. Det ser herrens ud. Nå…men det hele bliver godt. Og heldigvis har vi et sommerhus, som vi lige akkurat kunne snige os op i nogle dage i sidste uge, da det var allerværst. Min mands arbejde gør dog, at det ikke er helt så let. Idet han møder kl. spat midt om natten, er det knap så morsomt at skulle stå yderligere en time før op og køre fra Rørvig ind til Tivoli.

Anyway. De fine fem dage i sommerhus fik mig ned i gear. Og fik mig til næsten at føle at sommerferie stemningen også har ramt os. Men også kun næsten. For det er godt nok en lidt træls omgang med sådan en facade renovering.

For det første kostede det os så 500 kr. ekstra om dagen, at vi var taget i sommerhus. Fordi vi lige havde glemt at overveje de stakkels håndværkeres mulighed for at træde af på naturens vegne. De havde pludselig ingen adgang til huset, hvorfor vi så skulle betale for en skurvogn til dem. Ak ja.

For det andet, så var det knap så morsomt at komme tilbage efter aflevering af ældstebarnet forleden, for at opdage, at håndværkerne i mellemtiden havde sat stillads op tværs hen over min hoveddør, for efterfølgende at være kørt deres vej. Der stod jeg. Med temmeligt træt og sur baby. Og kunne ikke komme ind i huset. Overvejede et øjeblik at begynde at skille stilladset ad selv, men opgav hurtigt.

For det tredje, er det aldeles klaustrofobisk at være lukket inde i blå plastik. Alle døre og vinduer, på nær hoveddøren altså (efter de fjernede stilladset), er klistret til, så de ikke kan åbnes. Det er naturligvis klart nok. Bare ret træls, Særligt når solen skinner. For ikke blot er her temmeligt mørkt, her bliver stinkende varmt, fordi vi ikke kan lufte ud. Og pludselig husker jeg tiden på 3. sal om sommeren. Gys. Nu har jeg jo vænnet mig til at kunne vade direkte ud på min dejlige terrasse hver dag. Og jeg føler mig pludselig enormt låst, når jeg slet ikke kan komme ud.

For det fjerde er spartelmasse ret klamt under bare tæer

For det femte har mit eneste lille (men faktisk ret fine) blomsterbed lidt en trist og trøstesløs død. Akkurat som vi havde plantet til og gjort det fint, så blev det afsætningsplads for tonstunge malerbøtter, tagrender, murbrokker og stilladsplader. Godt så.

For det sjette er (vores) håndværkeres musiksmag tvivlsom. Og seriøs højlydt. Jeg har haft lidt for mange mystiske hit på hjernen de seneste dage.

For det syvende kan jeg simpelthen ikke finde et eneste lillebitte spot, hvor baby kan stå og sove om dagen. HVER en centimeter er brugt til skidt og ragelse, og det larmer som ind i hel……Så baby sover ikke rigtigt. Kun meget kort af gangen. Konsekvensen af dette er overtræt pjevse bebs fra cirka middagstid.

For det ottende fik jeg dårlig samvittighed over vores hit and run til sommerhusland, så de stakkels håndværkere hverken havde fået vådt eller tørt – og kom derfor i går med frisklavet kaffe, kager og vand til dem. Med det resultat, at jeg gav dem vores eneste mælk til kaffen. Inden jeg fik skænket en kop til mig selv. På én af de dage, hvor jeg kun havde fået 2 x 3 timers søvn. Knap så fed en ide. (#hadersortkaffe)

For det niende har jeg måtte kravle ud af min hoveddør i to dage nu grundet stilladset. Vitterligt KRAVLE. Med to børn, hvoraf én ikke selv kan gå. Og oppakning. Og indkøbsposer. Det har helt sikkert været et kønt syn.

For det tiende mangler jeg en pakke fra Mango. Med en virkelig pæn jakke som jeg havde troet, jeg skulle have på i weekenden. Og jeg mistænker, at den har været forsøgt leveret midt i alt dette kaos, men er forsvundet. For Mango siger den er leveret. Det er den bare ikke…..

 

OH WELL. Det er sommer, huset bliver pænt igen engang, jeg har købt ny mælk og shoppet ekstra kaffe. Det skal nok gå!

 

img_8535

Kjole og T-shirt fra Gina Tricot // sneaks fra Reebok her // taske Ellos her // solbriller fra Bottega Veneta 

****

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

10 MUST SEE PÅ BORNHOLM + DET LØSE