.... AND THE LIVING IS EASY

NEW SUIT W/ FLOWERS

suitupbabe

Indeholder reklamelinks

Jeg tror aldrig, jeg kommer til at vokse fra min kærlighed til blazere. Jeg har et utal i min garderobe – og de er rent faktisk i heftig rotation alle sammen. Jeg bruger dem til alt. Hverdag og fest. Jeans, kjoler, nederdele, shorts, alt. Og en sjælden gang i mellem falder jeg over nogle sæt, som jeg bare ikke kan leve uden. Jeg har faktisk slet ikke samme mængde sæt med blazere, set i forhold til, hvor meget jeg elsker sæt. Men problemet er ofte, at både pris, kvalitet, snit og pasform skal gå op i højere enhed. Og det er ofte svært. Så sidder overdelen godt, mens bukserne eller shorts sidder helt elendigt. Eller omvendt. Min krop har altså ikke typiske modelmål, så enten er den ene del af sættet for lille, eller den anden del for kort.

Da jeg så det her sæt på Ellos, så slog jeg med det samme til. Jeg elsker mørkeblå! Jeg elsker blomsterprint. Og ja…sæt med blazere. Og en god pris!

Og så har jeg ellers bare gået og ventet og ventet og krydset fingre for, at pasform og snit var som forventet. Og det sidder bare SÅ godt.
Stoffet falder pænt, det er så behageligt. Jeg elsker seriøst alt ved det her sæt! Buksernes længde er perfekt, hvis du spørger mig. De er nemlig let cropped. Og omvendt er blaseren let oversize. Jeg elsker det! Billederne her yder det faktisk slet ikke helt retfærdighed nok. Jeg må prøve at se og få taget nogle bedre billeder, så I kan se detaljerne på jakken og bukserne. Det er hånden på hjertet virkelig godt lavet til prisen.

Og nu har jeg så netop opdaget at begge dele er sat ned!! Og så ved jeg, at så plejer det altså at gå stærkt. Så derfor ville jeg skynde mig at tippe om det her!

Jakken kan I se her. Og bukserne, dem kan I se her. 

suit

   

2 kommentarer

 • Marie

  Hvor ser du bare godt ud! (Som altid ;-)). Hvordan er bukserne i størrelsen? Er meget fristet :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Jeg synes, de er ret true to size 🙂 Jeg har en str 38 og det plejer jeg også. Blazeren har jeg i str 36, da jeg er lidt bredere for neden end foroven 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

.... AND THE LIVING IS EASY