IKEA X HAY - NY KOLLEKTION

ALT ER LOVE <3

badehotel2

I weekenden var vi til bryllup hos gode venner på Rødvig Badehotel – og nøj, hvor var det hyggeligt. Sådan nogle fine rammer, sådan en fin fest. Kan man andet end at elske bryllupper? For vores vedkommende er der længere og længere imellem. Der er ikke så mange tilbage i venner kredsen, der ikke allerede er gift. Ak, ja, så blev man så gammel. Jeg har i dagene op til haft seriøs tøjkrise, for jeg synes selv, jeg ligner en tåbe i det meste. Jeg er ikke helt tilbage i min “gamle” krop endnu, jeg har med andre ord stadig ret svært ved at bedømme hvad der klæder mig. Jeg har foretaget nogle ret så dumme online køb på det sidste, simpelthen fordi jeg ikke endnu helt kan gennemskue min faktiske størrelse eller snit mm. Jeg er derfor nødt til at stå i et prøverum og prøve tingene på, før jeg reelt kan se, hvad der klæder mig – og hvad der ikke gør. Det endte derfor med kjolen her, der allerede hang i skabet. I er mange, der har spurgt på den på Instagram, men det er ved at være noget tid siden, jeg købte den. På udsalg hos Gina Tricot, så den kostede nærmest ingenting.

Jeg havde også købt mig en super fin ny læbestift, der matchede min clutch – men ak. Den glemte jeg helt at tage på, haha. Jeg havde simpelthen for travlt med at hygge mig. Det var så skønt at være sammen med og feste sammen med alle vores bedste venner en hel dag og nat – uden børn – og uden at tænke på en bagkant, da alle overnattede dér. Med brudeparrets egen øl bryg, diskodans, nat-hotdogs og masser af G&T. Næsten som at være ung igen. Altså lige bortset fra dagen efter. Host. Der mærkede jeg alderen klart og tydeligt. Gys. Vi sluttede festen med Bonnie Tyler imitering på dansegulvet og afslutningsvis at måneskinsbade kl. 04.30 fra stranden lige ved Badehotellet. Jeg havde hårdt brug for kaffen søndag morgen, lad mig sige det sådan.

Sikken en weekend. Alt er love <3

badehotelimg_2465

Kjole: Gina Tricot // sko: Nelly // clutch: Loewe 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

IKEA X HAY - NY KOLLEKTION