PAVENS FAVORITTER

BESTÅET

reima2Indeholder reklame

Jeg ved det godt. Det er august og jeg burde vel i princippet vise badetøj og sandaler. Men det er bare ikke rigtig aktuelt lige nu. Og så kan jeg se, de her items er kommet på udsalg, hvorfor man ofte skal være lidt hurtig.

Lige inden vi tog af sted mod Thailand, tilbage i april, der var vejret endnu ikke ret sommerligt. Det kunne man måske nok indvende, at det stadig ikke rigtig er, host host, men det var april og stadigt ret køligt udenfor. Især når man er mange timer udendørs i børnehaven. Vi tester jo overtøj for Reima og den her jakke og de matchende sko, havde min datter fået tilsendt, så vi kunne teste den. Vi nåede selvsagt ikke andet end to dages brug, så drog vi mod varmere himmelstrøg – og her var dunjakker IKKE et behov, om end denne er en meget let en af slagsen. Jeg kan se, at den i mellemtiden er kommet på udsalg, og derfor også udsolgt i langt de fleste størrelser, men der er mange lignende dunjakker derinde.

Og hold da op, hvor er hun glad for den! Det kan man næsten også godt se på billederne, ikke? 😉 Hun føler sig meget chic, når hun har den på, det er der ingen tvivl om. Hun elsker farven (som jeg da gerne havde set var en anelse mindre opsigtsvækkende, haha), og så tror jeg, at en af årsagerne til, at det konstant er den, hun vælger, på de råkolde dage, er, at den er så let. Den vejer ingenting og føles derfor meget nem at bevæge sig i, den kan krølles sammen til ingenting i tasken og det er ingen problemer for hende, at bære den selv, den er meget letvægt. Den holder vinden ude, men er samtidig åndbar og ikke én, man føler sig pakket ind i. Den er lavet i et let, vandafvisende og åndbart materiale og det værdsætter både barn og forældre, når man går i skovbørnehave. Den har også aftagelige ærmer, så den kan laves til en vest, man kan have ud over en trøje. Det har vi før haft jakker, der kan og den slags er min datter ret pjattet med. Jeg synes også personligt, det giver flere anvendelsesmuligheder.

reima1

Dertil har hun fået Juniper sneakers i matchende farve, som hun knuselsker! Hun synes selv, de er SÅ seje. Og så er de nemme at håndtere på grund af velcro. De er praktiske både på legepladsen og til en gåtur og ydersålen, der er lavet i noget termoplastgummi sikrer, at hun står fast. Derudover kan de vaskes i vaskemaskinen ved 30° C. Bonus.

Noget af det, der er super fedt ved Reima, synes jeg, er at det er vanvittig god kvalitet. Vi har virkelig gode erfaringer med deres overtøj. Og det kan jeg sige, uden at blinke. Vi har et barn, der har været rigtig rigtig rigtig meget ude i ALT slags vejr i skovbørnehave og hun er aldrig kommet kold eller våd hjem med Reimas overtøj. Og jeg har prøvet MANGE mærker før dem. Noget af det virkelig fede ved Reima er, at funktionalitet, bæredygtighed og innovation går hånd i hånd. Det lyder hurtigt super frels, det ved jeg godt. Men jeg har de sidste fire år set, hvor kæmpe stor en forskel det gør for alle i familien, når barnet har tøj på, der ikke generer eller begrænser. Og som de aktivt gerne selv vil have på.

De er hidtil de eneste, der har ‘bestået’ testen. Rent faktisk. Alle andre jakker/ flyverdragter/ termosæt har undervejs måtte give op. Men altså ikke Reimas. Dertil kommer, at det er så nemt at mikse overtøj, detaljer og farver med andet tøj og tilbehør fra Reima. For det gør jo ligesom det hele lidt sjovere, ikke?

reima3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PAVENS FAVORITTER