DE 10 TING, VI HAR BRUGT MEST TIL BABY

HVERDAGSLYKKE OG MAGISK AFTEN

posy2

I går fik jeg lov at nyde sommerens måske allersidste varme solskinsdag på allerfineste vis. Jeg var inviteret til middag i en smuk og helt igennem magisk baggård på Frederiksberg, med dejlige Cathrine som vært og POSY som arrangør. Maden fra Hjemsøgt var fabelagtig god, vinen fra Rosforth & Rosforth ligeså, rammerne rå og charmerende, selskabet udsøgt, fuld af søde damer – det hele naturligvis flankeret af den ene smukke buket blomster efter den anden. Kort sagt: det blev én af de der aftner, hvor alt, simpelthen alt, går op i en højere enhed.

Hvor man bare sidder….i timevis og snakker og hygger og nyder god mad, mens mørket trænger sig på, bålet tændes, vinen tømmes. Og man efter 5 timer pludselig finder sig selv på vej hjem gennem byen i bare ben, med åben jakke, undrende over, hvor tiden blev af, hvordan det blev aften og nat.

Tænk at det præcis var én af de aller fineste, smukkeste, varmeste sommeraftner, vi nærmest har haft hele denne sommer. Og det lige akkurat var DEN aften, jeg havde fået børnefri, befandt mig i en af Frederiksbergs mest charmerende baggårde, med nogle af de bedste og fineste blogdamer, med blomsterbelagt torsk, hindbærtærte og friske blomster i fuld flor. Under skæret fra de elektriske lyskæder og i duften fra bålet bag mig, slog det mig lige pludselig; Den her aften må ikke slutte. Sådan havde jeg det faktisk. Og hvor tit har man det?

posy3

Det er næsten umuligt ikke at bruge en overflod af superlativer, når jeg skal beskrive aftenen i går. For det var virkelig en magisk og skøn aften. En af dem, man vil huske længe. I nogle rammer, der var næsten uhørt perfekte. Hvis bare alle aftner kunne være sådan. Anledningen var at POSY, der er et virkelig fint koncept, hvor du kan købe abonnement på friske blomster leveret til din dør, ønskede at fejre hverdagslykken. Den lille, simple, underfundige hverdagslykke, hvor små tiltag kan gøre en stor forskel.

POSY er skabt af Interflora og kan som nævnt leverer buketter lige til døren. Du vælger selv hvor ofte leveringen skal ske og med abonnementsdelen sikrer du, at der kontinuerligt er friske blomster i dit hjem. Et lille tiltag, der gør en kæmpe forskel. Synes jeg. Friske blomster er måske verdens bedste og smukkeste vane. Jeg elsker blomster og køber næsten hver eneste uge. Hvis jeg ikke plukker fra haven. Det gør hele forskellen at træde ind i et hjem, hvor der står friske blomster. Det hygger, giver liv, spreder glæder, giver følelsen af overskud. De løfter et rum. Og må næsten være indbegrebet af hverdagslykke.

posy4

POSY tilbyder tre forskellige stilarter, som repræsenterer lidt forskellige udtryk. Klassisk, Nordisk eller Mark. Tanken er naturligvis, at sætte fokus på, at gøre smukke blomster til en god vane. Buketterne derfra er altid personligt bundet, med eventyrligt udtryk, flotte farver og unikke sammensætninger. Jeg har flere gange tænkt, at jeg er så ked af, at POSY ikke fandtes dengang jeg blev gift. For deres buketter havde været perfekt brudebuket for mig. Og jeg har ofte tænkt, at jeg skulle ind og oprette et abonnement. Men aldrig fået det gjort. Efter i går var sagen dog klar. Og nu er abonnementet oprettet. Jeg glæder mig helt enormt til at modtage min første buket. Jeg knuselsker virkelig det her koncept.

Det var den fineste aften hele sommeren måske. Og mens jeg cyklede hjem i noget, der mindede om 20 graders varme med en buket fra bordet i min cykelkurv og en god podcast i ørene, besluttede jeg, at blomstermagi rimer på hverdagslykkelig.

posy1

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DE 10 TING, VI HAR BRUGT MEST TIL BABY