BARSELSFERIE I THAILAND; 4 STOP BANYAN TREE

LAG PÅ LAG

lagpa%cc%8alag

Den danske sommer er godt nok lidt svær at blive klog på. Og ikke mindst klæde sig på efter. Jeg kører lag på lag stilen, da jeg synes, vejret nærmest skifter fra time til time. Det er ret uterligt. Og jeg synes faktisk også, det er en tand besværligt med børnene. Den ene dag sender man den store af sted i bare ben og helt blå himmel, for derefter få timer senere at hente gennemblødt lille mus på legepladsen. Og det samme gør sig gældende med baby. I efterårslignende vejr putter man ham troligt ned under varme dyner og med små tykke sokker, for uha, han skal jo ikke blive forkølet. Og så pludselig fordamper alle skyer og temperaturen stiger og stiger og før man ved af det, så har man lavet en helt lille dødsfælle for baby E, der damper nede fra vognen.

Egentlig et under, man ikke endnu er blevet snotforkølet? Kjolen her fandt jeg på udsalg og den er desværre en str XS, så den strammer lidt ved barmen. Men man skal jo ikke give op på et godt udsalgsfund, bare fordi ens fedtprocent kæmper imod, vel? 😉 Den sidder eller ganske udemærket og jeg satser på meget meget snart, at komme i omdrejninger og få påbegyndt et træningsforløb. For det her baby-fedt, det smider ikke sig selv her anden gang. Det er faktisk rigtig svært at tabe de sidste kilo, synes jeg, hvilket jeg er lidt modløs over.

Jeg overvejer derfor en personlig træner, for jeg tror, der skal det helt tunge skyts i brug. Kender I nogen? Gerne tæt på min bopæl her i Hellerup/Østerbro. Jeg tror desværre ikke, jeg kan klare det uden lidt hjælp. Eller følger I måske nogle gode profiler på Instagram, der fokuserer på sund og nærerende mad, der ikke feder, på god træning, måske endda med baby – eller lignende? Så tøv endelig ikke med at dele dem her, så vil jeg fluks gå ind og følge dem. Jeg er ikke ret opdateret på dén front, indrømmer jeg gerne. HIT ME!!!??

layers

Kjolen er købt på udsalg fra MONKI // solbriller er fra Bottega Veneta // Taske Goyard // Loafers fra Pretty Loafers HER // 

***

4 kommentarer

  • Pas på træningsmuligheder. Jeg er muligvis den mindst trænede person jeg kender, hvilket ærligt talt er lidt pinligt efterhånden… Men mon ikke søsterskabet derude kan hjælpe og i mellemtiden så synes jeg altså altid at du ser fabelagtig ud. Så det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Zina

    Helvede over dansk sommer 😭😡

    Min insta fokuserer på sund og nærende mad. Jeg hedder “zinacc” derinde 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BARSELSFERIE I THAILAND; 4 STOP BANYAN TREE