NOGET OM FØDSLER OG FØLELSER

NY COOL LAMPE FRA ELLOS

lampeellos1

Indeholder reklamelinks

For noget tid siden købte vi en ny lampe til vores gang. I den forbindelse viste jeg den på min Insta-story. Og siden har jeg fået en række henvendelser på den. Så selvom vores gang ikke et det mest spændende rum i hele verden, kommer der her en anbefaling og et direkte link. Det er sådan en lidt lang og ret kedelig gang med en masse skabe. Så vi har længe manglet lys, men kan netop på grund af overskabene ikke bruge en, der hænger fra loftet, da den jo så vil støde på, når vi åbner lågerne. Dertil kommer, at vores hus, som jeg har nævnt nogle gange, er et funkishus med ret skarpe, rene linjer, så jeg kan bedst lide, når vores interiør matcher dette. Jeg bryder mig ikke om for mange krummelurer, og netop den ret enkle 50ér stil, som huset er bygget i vil jeg gerne prøve at ramme, f.eks med lamper.

Jeg faldt for den her lampe fra Ellos, fordi den er så enkel, men på grund af det matte, børstede metal alligevel ser lækker ud. Nedenfor er en collage med ting, jeg heller ikke ville have noget imod, at tilføje herhjemme. Især den smukke daybed og den fine hylde, dem kunne jeg ret godt se for mig herhjemme. Men for nu må jeg ikke købe mere. Med en total renovering af hele husets facade og vores nuværende omlægning af hele forhaven og indkørslen, samt nyt hegn og nye bede mm., så må man jo holde et sted, ikke? Samtidig er vi alligevel gået i gang lige så stille med at få skik på kælderen, der også trængte til en kærlig hånd. Så lige nu, der må jeg altså nøjes med at glæde mig over min nye lampe. Og drømme om en daybed og en ny reol/hylde senere på året. Sådan er det. I et hus er der altid drømme og ønsker og noget at gøre 😉

1. Daybed her // 2. Tæpper her // 3. Stol her // 4. Glashylde vægreol her // 5. Glasvase her // 6. Loft fond lampe her // 7. Fad her 

 

elloshomewishelloslampe2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NOGET OM FØDSLER OG FØLELSER