DE 10 TING, VI HAR BRUGT MEST TIL BABY

NY GANNI KJOLE OG VINDER AF PLAYMOBIL

prik1

Så kom der lidt ro på herhjemme igen, efter et par uger med skolestart og start samtaler mm. i Vuggestuen. Pyha, hej nyt liv. Nå, men alt ser pt. ud til at gå fint og Elin har simpelthen klaret skolestart så godt indtil videre. Jeg er en meget stolt og meget lettet mor.

Sidste weekend, da vi var til bryllup, havde jeg til anledningen indkøbt ny kjole, som jeg havde på i kirken. Idet jeg endte i en gammel sag til selve festen, så tillod jeg mig selv denne. Især fordi den jo er enormt anvendelig. Både til hverdag med sneaks og mere festlige begivenheder, men også til vinter med bukser til. Jeg elsker skjorte kjoler. Den er fra Ganni og kan købes her. Jeg har købt den nede i butikken og kan ikke endnu finde den ret mange steder online. Men der er også en super fin bluse, som kan køber Her og som ville være meget smuk til jeans og høje hæle. Hvem bliver ikke glad af prikker? Ja, jeg spørger bare.

Oooog så var det vist også på tide, at få trukket den vinder af Playmobil konkurrencen. Katrine, der er den heldige vinder har fået direkte besked. Stort tillykke! Jeg håber, at storebror bliver glad for gaven!

prik2

3 kommentarer

 • Mie

  Fin kjole, er den gennemsigte (altså skal man have en lang top inden under)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, den er en smule gennemsigtig. jeg har en sort top under 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Flot og lækker kjole:-)
  God weekend også!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DE 10 TING, VI HAR BRUGT MEST TIL BABY