HVERDAGSLYKKE OG MAGISK AFTEN

FULD FLOR & FLÆSER

blomsterkjole

Hold da op, der er længe siden, jeg har modtaget SÅ mange komplimenter på en kjole, som jeg har på denne nye sag fra H&M. Jeg havde set den online for et godt stykke tid siden, men turde ikke bestille. Jeg har simpelthen lavet så mange dumme køb online på det seneste, fordi jeg svinger mellem to størrelser og fortsat har svært ved at vurdere, før jeg IRL har set materiale, placering af eventuelle syninger, snit mm. Så jeg kørte i Waterfront forrige weekend og sørme om ikke den hang der.

Jeg fik den indviet til det smukke event hos POSY, som er beskrevet herunder og både på vej derhen, om morgenen, da jeg var til kaffeevent og om eftermiddagen nede i Netto blev jeg stoppet af fremmede damer, der ville vide, hvor kjolen var fra. Både min mand, min datter, min mands kammerat og sågar min nabo var heller ikke tilbageholdende med komplimenter. Amen altså. Hvad lidt luftigt blomsterflor og fine flæser dog ikke kan gøre 😉

Det gjorde kun humøret endnu bedre at solen skinnede fra en blå himmel hele dagen, at jeg fik lov at starte dagen med udsøgt kaffe, rare damer og lækker live jazz…skarpt forfulgt af måske den smukkeste sommeraften i år. Jubel.

Kjolen er ret normal i størrelsen, som flere har spurgt om, og ja – man kan godt amme i den, den er mørkeblå i bundfarven og knapperne går til et stykke under brystet. Den kan fåes her. 

Hav en dejlig fredag!

blomsterkjolen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HVERDAGSLYKKE OG MAGISK AFTEN