ELLIOTS BARNEDÅB: PØLLER & ØLLER

MÅSKE DE BEDSTE STØVLER JEG HAR HAFT

angulusskoIndeholder reklame

De fleste af os ved godt, at hvis man lige har købt nye sko, så er det en rigtig dum ide at tage dem på allerførste gang, uden at have gået dem til, hvis det er et arrangement, hvor man skal stå op i mange timer.

Klip til Elliots barnedåb….

Jeg kunne ikke lade være. Reelt følte jeg ikke, jeg havde andre muligheder. Oprindeligt ville jeg have haft bare ben og åbne sko, men vejret påkrævede strømpebukser, desværre. Og jeg havde netop fået mine helt nye høje støvler fra Angulus ind af døren. Og de passede perfekt til mit outfit. Altså = det kunne ikke være anderledes.

Jeg tror faktisk oprigtigt talt ikke, at jeg nogensinde før har haft sådan nogle behagelige højhælede støvler! Virkelig. Jeg tog dem på fødderne for allerførste gang kl. 09.00 søndag morgen. Og jeg tog dem af igen, da vi kom hjem fra barnedåben kl. 17.45. I alt den mellemliggende tid havde jeg stavret rundt på dem på brogede brosten inde i Kødbyen, båret rundt på op til flere børn, pakket bil, slæbt sodavand, ryddet op og rengjort lokaler, vandret rundt blandt gæster og stort set kun stået op hele dagen. Jeg tror, uden at lyve, at jeg sad ned to gange. I højest ti minutter.

Og jeg havde end ikke ondt i fødderne. Det må da siges at være den vildeste test af et par nye sko, var?

Jeg er generelt rigtig stor fan af Angulus, netop på grund af deres komfort, men altså, de her er højhælede – og det var rigtig mange timer. Og jeg sad nærmest ikke ned. Det fortjener altså sit helt eget indlæg, synes jeg, det er da et par drømmestøvler, der vil noget?!

Tilmed er de pæne. Synes jeg. Rigtig pæne, endda. Jeg er nu helt rolig, når jeg tænker på alle vinterens mange fester, julen, nytåret, fødselsdage mm. Sådan et par perfekte sorte høje støvler er måske den bedste investering i løbet af et vinterhalvår, tror jeg.

De kan fås lige her, hvis I er andre, der er fristet. (reklamelink)

Jeg handler ret meget hos Growing Feet fordi jeg kan få til både mig selv og børnene her. Det er super smart. Derudover forhandler de alle mine favoritmærker, så det er dejligt nemt.

Derudover, så vil jeg lige tippe om, at I Indtil midnat hos Growing Feet i dag kan spare 20% på nyheder fra for eksempel Adidas, Hummel og New Balance. For skal jeg nævne et par andre sko, der er ultra komfortable og som jeg efterhånden har i hele fire forskellige udgaver, så må det være mine Stan Smith Adidas. Som jeg i øvrigt også har købt til Elin. De er for mig en garderobeklassiker. I kan se her, hvor I kan spare 20% på sneakers til drenge, piger og Mor

angulus_gf

( Affiliate links) Min kjole er en ældre sag fra Part Two, støvler er som nævnt fra Angulus HER // Min røde jakke er fra Topshop, kan dog ikke finde den online, men HER er en der ligner meget til en ret god pris.

****

 

 

4 kommentarer

 • Tina KH

  Flot outfit og hvor er I flotte alle sammen:-)
  Også en flot kirke.
  Tillykke med barnedåben:_)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Smukke ! Hvor høj er hælen ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Uh, jeg må lige måle og vende tilbage. Men ikke for høje i hvert fald. Det ville jeg slet ikke kunne klare 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ELLIOTS BARNEDÅB: PØLLER & ØLLER