DATE NIGHT

TO NYE BOLIG TILFØJELSER

fulrenderhomeish3

Sponsoreret af Homeish

Det er egentlig utroligt, hvor stor en forskel det kan gøre i indretningen, når man blot skifter et enkelt element ud. Jeg har fået nyt marmor bord. Og på mange måder er det lidt som om, jeg også har fået en helt ny stue! Bordet er samme form som det gamle, vi havde og på mange måder samme koncept. Men dette er sort. Og blankt i overfladen. Jeg elsker det! Det passer ret godt ind i resten af vores interiør, synes jeg – og gør samtidigt det samlede udtryk mere roligt, end det grønne marmor gjorde.

Sofabordet er fra shoppen Homeish, der har specialiseret sig i at finde smukke ting til hjemmet i et enkelt design, tidssvarende udtryk og i de bedste materialer. De har virkelig mange pæne ting, jeg har allerede udset mig et par stykker flere, jeg må have derfra. Især deres reoler og vitriner er jo gudesmukke! Og så er det her altså som skabt her hjem til! Gys, hvor mangler jeg det bare i mit liv…..

De møbler, som vi omgiver os med, siger jo ret meget om os, også mere end vi måske lige går og tror – og så påvirker de ikke mindst vores hjemmeliv og komfort. Måske er det derfor, jeg elsker den her slags shops. Fordi æstetik er i højsædet, men uden at der gåes på kompromis med komfort og brugbarhed. Vi skal jo også kunne leve med det, sådan helt bogstaveligt talt. Og for vores vedkommende altså også med to børn, hvoraf den ene er i kravle stadie og rejser sig op ad alt. Homeish har et ret bredt udvalg, men hvis der er en overordnet tråd, så synes jeg, det er, at stilen er lidt rå, uden at blive for dyster eller ensformig. Jeg kan virkelig godt lide det.

homeish5

Bordet her er fra Nordal og fra serien MIDNIGHT og personligt synes jeg, det har et fantastisk smukt og eksklusivt look. Bordbenene er fremstillet i jern og har en sort mat finish. Bordpladen er af marmor i nuancerne grå, hvid og sort. Især kan jeg godt lide, at der er en tydelig marmorering på bordpladen. Bordet findes også i en lys model, men jeg er nok mest til det sorte look.

Foruden det smukke marmorbord, er der også flyttet en anden fin ting ind fra Homeish. Som i den grad også fortjener et shout-out. Nemlig det her utroligt fine og mega cool terrarie fra Green Factory i Paris. De grønne terrarier fra Green Factory i Paris forhandles eksklusivt i Danmark af Homeish. De er simpelthen så fine og en rigtig cool måde at få opdateret sin indretning relativt nemt og overkommeligt prismæssigt.

Terrariet er et lille økosystem, som ved hjælp af fotosyntese driver sig selv. Det følger samme døgnrytme som os mennesker og skal have masser af naturligt dagslys i dagtimerne og om aftenen/natten, hvor det er mørkt udenfor lever den uden lys. De fåes i forskellige former og størrelser, som I kan se her. 

homeish2

Terrariet er selvvandende i cirka 4-8 måneder, og man skal altså ikke vandet det indenfor det tidsinterval. Smart! Man kan se hvornår det skal vandes, når det er ikke længere er dug/kondens på indersiden af glasset, eller hvis mossen i bunden går fra mørkegrøn til lysegrøn/brun.

Er det ikke sejt? Selv min mand, der ofte ikke er helt enig i mine mange nye bolig tilføjelser er helt vild det. Faktisk så meget, at han forsøgte at ”stjæle” det ind til hans herre-værelse. Men det går altså ikke. Det pynter nemlig så flot her i stuen.

homeish1

Homeish har faktisk også en fysisk butik, som har åbent alle ugens syv dage og hvor man kan lægge vejen forbi, hvis man gerne lige vil se møblerne først, inden man køber. I kan også følge dem her på Instagram og her på Facebook. Jeg tror i hvert fald selv, jeg skal aflægge butikken besøg.

Nu hvor efteråret nærmer sig, så begynder min trang til at indrette boligen igen nemlig, kender I det? Nu hvor vi skal til at være meget indendøre og skabe hygge og have mange indendørs timer sammen med familien, så begynder jeg igen at fokusere på boligindretning, mens jeg om sommeren mest har fokus på haven. Og jeg har flere gode ideer i ærmet, så jeg skal virkelig styre mig, hvis jeg tager ud i butikken. Jeg kunne meget nemt komme til at gå lidt for meget amok. Homeish rammer min smag spot on, og tilmed også min mands, så med mit nye bekendskab her, går jeg helt sikkert en meget flottere – og nok også lidt fattigere – vinter i møde 😉

homeish4

5 kommentarer

 • Lene Beyer

  Mangler dit terrarium ikke et låg? Jeg besøgte Green Factory i sidste uge og fik mit terrarium fmed hjem – med tog til London og efterfølgende fly til DK

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Beyer

  Mangler dit terrarium ikke et låg? Jeg besøgte Green Factory i sidste uge og fik mit terrarium med hjem – med tog til London og efterfølgende fly til DK

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Jo, tager det af og på sådan lidt on/off, så den kan ånde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Hold da op, sikken en tur 🙂 Det berejste terrarium 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Smukke ting, men mener du ikke boligtilføjelser?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DATE NIGHT