SKOLESTART OG NY CYKEL

PUDDER, ROSA OG MERE PEACH

pudderwish

Indeholder affiliate/reklame links 

1. KIMONO fra Stine Goya her // 2. JEANS Mango her // 3. SILKETOP fra In Wear her // 4. TASKE fra Mango her // 5. GULDRING Georg Jensen her // 6. ANKELSTØVLE fra Rabens Saloner her // 7. SOLBRILLER fra Celine her // 8. LÆBEPROMADE fra Mor her 

Hvorfor er verden indrettet så ubeskriveligt uhumsk urimeligt, at jeg ikke bare kan trykke “KØB” på samtlige af ovennævnte ting. Pronto. Kære julemand; kommer du ikke lidt før i år? Jeg lover at klargøre pejsen. I weekenden skal vi til barnedåb hos en sød lille dame og hvor ville det dog være verdensklasse, kunne jeg være iført dette. Det kan jeg imidlertid ikke. Så jeg må på jagt i skabet. Slet, slet ikke lige så sjovt, som at gå på jagt online 😉 Se lige de støvler. Gys for den da, hvor er de seje! Til sådan ca. alt jeg kan komme i tanke om. Dybt upraktiske og ikke ret nemme gennem en dansk vinter, jeg mener, pudderfarvet velour……det er så utilpasset, som det kan være. Og måske derfor elsker jeg dem kun endnu højere. For deres groteske dumhed og skæve eksistens. For deres usamarbejdsvilje overfor en dansk vinter. Jeg kan relatere. Jeg kan kun elske det.

Tasken er også helt og aldeles skøn til prisen. Jeg tror bestemt, den ville gøre resten af mit triste klædeskab godt selskab. Det ville det hele sådan set. Jeg gad virkelig godt kunne tømme en Stine Goya butik. Bare sådan helt mig selv, stille og roligt, item efter item, haps, ned i kurven til mig. Drømme har man jo lov at have, ikke?

2 kommentarer

  • Jeg er vild med den kimono fra Stine Goya! Jeg kunne helt bestemt også tømme en Stine Goya butik – alt hun laver er jo gude smukt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SKOLESTART OG NY CYKEL