DATE NIGHT

SKOLESTART OG NY CYKEL

pinepeak1

INDEHOLDER REKLAME

Små tre uger er der gået nu. Siden storesøster startede i skole. Og jeg skal da lige love for, at hun har flyttet sig en mil eller to siden. Det er ret vildt, faktisk. Jeg kan ikke helt beslutte mig for, om det er skidt eller godt, at jeg er SÅ overrasket over, hvor flot hun tager det hele. Måske har jeg været for fastlås i at se hende, som en lille pige, vel vidende, at hun er godt på vej mod en stor én af slagsen. Måske har jeg været for påvirket af børnehave-synet på mit barn? Måske ER hun bare meget sejere, end jeg havde kunnet gætte? Ingen ved det – og det er jo også ligegyldigt. Faktum er, at hun har klaret skolestart så flot og at hun er så glad og virker gennemtilfreds med det hele. Hvilket har sænket mine skuldre betragteligt og gjort alle mine forbehold til skamme.

Jeg er kort sagt en meget lettet mor. Og jeg bliver glad helt ned i maven, når hun glad løber mig i møde, hver dag jeg henter hende, mens hun ivrigt fortæller om dagen og stolt viser mig rundt. Man skal nok have stået midt i det, før det giver mening, hvor vigtigt det her er. Men det ER rigtig vigtigt. Og jeg lytter derfor også meget til hende, hvis hun har små forbehold.

Én af vores udfordringer er vejen til skolen. Der er liiiige akkurat lidt for langt til at gå. Det har vi nu dog gjort hver dag indtil nu, så umuligt er det ikke. Det tager bare ret lang tid. Morgen-logistik-to-børn-alene-mor-fordi-far-arbejder-vise. Så vi har talt lidt om, hvad vi kunne gøre. Endnu har jeg ikke fået købt hjelm og barnesæde til Elliot, selvom jeg kan læse mig til, at de godt må sidde bagpå fra 9 måneder, så synes jeg altså det er lidt for tideligt. Indtil da, så triller han og jeg i barnevognen, og storesøster ytrede for noget tid siden ønske om, at hun kunne cykle ved siden af. Det synes jeg faktisk er en rigtig fin løsning. På sigt drømmer jeg om at få en løbevogn, så kan jeg løbe ved siden af hende, når hun cykler og få rørt mig lidt.

pinepeak2

Men vi startede altså med en ny cykel til ældstebarnet. Hendes forhenværende var et arvestykke, som også har holdt til oppe i sommerhusland. Med andre ord, ikke den helt optimale løsning. Jeg synes det er så fedt, at hun selv tænker i gode løsninger og hun skulle under alle omstændigheder have en ny cykel, der passede ordentligt til hende.

Vi endte på denne her model. Og hun er simpelthen så glad for den. Faktisk skrålede hun forleden, da disse billeder blev taget, mens hun susede afsted langs søen “Moooar, jeg ææææææælsker min nye cykel”. Og det gør hun vitterligt. Hun synes selv den er mega sej, fordi den ligner lidt en cykel som de store børn ovre i skolen har. Og så passer den langt bedre til hendes højde og statur end den gamle gjorde. Vi har valgt den store model og så blot undladt at sætte støttehjul på, dem bruger hun jo ikke mere. Den er lige nu sat ret meget ned og derudover tænker jeg, at lillebror en dag kan overtage, da farven er neutral.

pinkepeak3

Det er altid lidt en jungle at købe børnecykler, fordi de jo gerne skal passe rigtigt til barnets højde og drøjde. Men denne gang ramte vi plet og hun er simpelthen så stolt. Nu skal vi bare have fundet en sej cykelkurv og ringeklokke! Skolelivet kan for alvor gå i gang.

Indlægget er lavet i samarbejde med Jollyroom 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DATE NIGHT