OM MODERMÆLKSGULSOT OG EN SVÆR START

BLØDT EFTERÅR

grafisk-efteraar

1. Sweatshirt fra MSGM // 2. Lædernederdel fra Twist & Tango // 3. Sneakers fra Balenciaga // 4. Pelstaske fra Tommy Hilfiger // 5. Stribet bluse fra Samsøe & Samsøe

Gad ret godt hoppe rundt i efteråret iført det her. Komfortabelt er kodeordet. Blødt og rart. Den dér sweatshirt er jo så tåbeligt pæn og sej, jeg er fuldstændig pjattet med den! Jeg ville bo i den hele vinteren også. Øj, den er cool. Men desværre også ret dyr. Ligesom de seje sneaks, som jeg har jagtet længe og været skrevet op til endnu længere. Da jeg så fandt dem på Trendsales til en god pris, så måtte jeg naturligvis slå til med det samme. Og derfor skal jeg selvsagt heller ikke shoppe sweatshirt lige nu. Desværre. Det gad jeg ellers godt. Men man må jo prioritere, ikke. Og jeg har besluttet, at denne måned skulle forsødes med smørbløde sneaks (de er SÅ behagelige), gode middagsdates, en frisør aftale, (der er særdeles tiltrængt) og et lille get-away. Og så må alle de andre ting blive ved drømmen. Oktober bliver rar. Men også lidt dyr…

****

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OM MODERMÆLKSGULSOT OG EN SVÆR START