GODE GAVER TIL BARNEDÅB

I ØVRIGT

img_1765

– Er jeg åbenbart så stor en æstetik-facist, at jeg ikke kan få mig selv til at like Halloween fingre-kager, når folk begejstret poster dem på insta. Det er så fjollet, for det er skide sejt at folk laver dem, jeg hylder både overskuddet og kreativiteten og er sikker på, de smager skønt. Men de er simpelthen bare så klamme, at jeg ikke kan få mig selv til at like….

– Tænker jeg dagligt over hvad folk uden brændeovn mon gør. Helt serisøst, det er livskvalitet i lys luge. Haha, jep jeg kan bare det med ord 😉

– Tænker jeg også dagligt over, hvad folk uden dem her gør. Jeg bor i dem. Har haft dem i flere år nu. Altså ikke det samme par, vel…..Og de er så overdrevent varme og skønne. Dem og min brændeovn får mig op af sengen om morgenen. Ok, det er faktisk nok Elliot, der gør det, men de er skyld i at jeg derefter overlever….(sammen med kaffe!).

– Fryser jeg hele tiden. Hvis man ud fra ovenstående skulle være i tvivl.

– Brød vores Nespresso maskine sammen sidste uge. Kaffeelskere vil vide, hvor alvorligt det her er. Kaffeelskere med små børn, der ikke sover om natten, vil vide, hvor mange niveauer af desperation, man her når ud i. Det er ikke bare en lille sød krise. Det er måske den mest forfærdelige ting, jeg kunne blive udsat for.

– Overvejer jeg lige nu kraftigt den her. Fordi det er koldt udenfor, den ser dejligt blød ud, er rød – og na-kd lige nu til og med i aften klokken 23:59 har 25% på ALT – ingen restriktioner med koden GIVEME25. Se lige de ærmer! Jeg kunne også godt finde på den her, fordi den næsten påkræver, at jeg køber mig en rejse snart. Jeg må have en rejse at se frem til snart. Jeg magter ikke mere dansk regn.

– Åbner FDB Møbler fra i morgen fredag dørene op til en ny butik i Trommesalen 5 på Vesterbro i København. Der gad jeg godt snart hen. Her kan man se alle de klassiske møbler, som er blevet skabt sammen med en række danske designere, eksempelvis Børge Mogensen, Jørgen Bækmark og Poul M. Volther. Der er vist også tekstiler og keramik. Der må jeg se at komme forbi. Jeg forudser at meget af det vil matche min forkærlighed for 50´er design.

– Er min baby i gang med et nyt udviklingstrin, der åbenbart påkræver, at han hver aften omkring spisetid, når hele familien sidder samlet ved bordet, begynder at råbe. Ikke bare sådan noget “ej-hvor-nuttet-baby-skrapper-sjove-lyde”……Nææ, vi taler øredøvende, gennemtrængende, sønderrivende høje hyl. Ikke af utilfredshed som sådan, mere bare …. fordi han kan. Ti minutter efter er ens hoved helt ødelagt og man tilstår ALT. Bare stop.

– Bliver jeg stadig forskrækket, når jeg går forbi et spejl. Oprigtig talt. Jeg synes virkelig, at mine to børn har efterladt tydelige spor (aka dybe fuger) i mit ansigt – og inde i mit hoved ligner jeg stadig den gamle Louise uden sorte render under øjnene og Bulldog kinder. Men så er det, at man passerer et spejl eller et vinduesparti. Og gyser og fnyser uden helt at fatte, at det ER mig.

– Har jeg faktisk fulgt op på noget af det, jeg herinde tidligere truede med at gøre. Måske kan I huske mit lille angreb på hundelorte-luftere? Jeg har skrevet et lille digt til dem. Jeg overvejer kraftigt at laminere og sætte det op på lygtepæle langs stilsystemet:

 

Kære hundelufter, jeg har en besked

Det er dejligt, du går tur, bliv bare ved

Men jeg har en bøn, jeg synes du skal se,

Tænk hvis jeg en dag, bare kastede en ble

”Føj for fanden, ad hvor klamt”!

…Ville du nok tænke, og føle dig ramt.

Jeg forstår det godt, for det er jo helt til grin

Saml lorten op, hvis den er din!

 

 

 

1 kommentar

  • DO IT. DO IT, DO IT, DO IT! Aj, det digt må du altså få sat op. Så kan de også betragte sig selv som advaret i forhold til, hvis du en dag skulle “tabe” en ble på stien.

    PS. Kender dog det der med spejlet. 2 børn og en phd-afhandling. Vores kammerats nye kæreste var virkelig dårlig til at skjule sin overraskelse over, at jeg “kun” er 29 år. Tak for det…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GODE GAVER TIL BARNEDÅB