I ØVRIGT: OM BABYS UDVIKLING #2

JEG STEMPLER UD

img_7592

Indeholder reklame links

Det er weekend og jeg stempler ud.

Jeg skal i sommerhus. Uden mand og børn. Med gode, gamle venner, en taske fuld af chips og rødvin, et par varme sokker og en ordentlig portion bacon. Sådan ser min taske rent faktisk ud lige nu. Måske jeg skulle få pakket de sidste ting? Uanset, så glæder jeg mig, det bliver så skønt. Jeg trænger lidt til det, bare at smide mor-kasketten et øjeblik, at ligge på langs og sludre til langt ud på natten.

Min veninde skrev i går på Messenger, om ikke vi skulle tage løbetøj med derop. Jeg kvitterede med en uforstående emoji, høj skraldelatter og et seriøst slik-indkøb i morges. Jeg planlægger ikke nogen løbetur. Men søvn derimod. Og god vin og mad. Måske en gåtur langs vandet, men mere drister jeg mig altså heller ikke til.

Man skal vælge sine kampe, ikke?

Og jeg skal helt klart i gang med at løbe igen. Helt klart. Bare ikke i morgen, som er den eneste dag i rundt regnet tusinde år, hvor jeg kan sove længe og indtage min morgenmad i nattøj til langt op ad dagen, hvis jeg gider.

Ok, helt fair er det ikke, jeg sov faktisk 12 timer i streg i tirsdags! Intet mindre. Jeg var nemlig på Ystad Spa med min mand, hvilket jeg glæder mig til at fortælle jer meget mere om. Men indtil da, vil jeg nyde, at jeg efter alt at dømme på den samme uge ser ud til at få hele to, måske tre fulde nætters søvn! Tal om luksus!

Jeg påtænker at være lige så komfortabelt klædt på denne weekend, som jeg var det på Ystad. Ok, badedragten lader jeg blive hjemme – men min nye hjemmesæt fra Hunkemøller er noget så behageligt og rart, det er ærlig talt svært at komme ud af igen. Især den her top, der er så blød og behagelig, det er helt skørt. Jeg tror, jeg skal have anskaffet mig et lille lager, de bliver geniale til vinter under en trøje. Så ja. Jeg er ikke sikker på, jeg overhovedet kommer ud af hyggetøjet denne weekend. Eller sengen. Og hvorfor skulle jeg egentlig? Jeg stempler ud. Vi ses i næste uge.

blomster

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I ØVRIGT: OM BABYS UDVIKLING #2