JEG STEMPLER UD

MÅSKE DET BEDSTE LEGETØJ, VI HAR

heste_2

Indeholder reklame

Hvad er godt legetøj? For mig – og for os som familie – er det legetøj, der holder. Forstået på den måde, at det skal være legetøj, som indeholder mange timers leg, og som kan tåle at blive puttet væk, uden at man glemmer det. Legetøj, som barnet har lyst til at hive frem igen og igen og igen. Sådan har min datter det med Playmobil. Og jeg forstår hende, for jeg husker det meget tydeligt fra min egen barndom. Det er altså ikke kun fordi det er forbundet med en god portion nostalgi for mig, men rent faktisk er der flere stykker Playmobil legetøj, som er gået i arv gennem generationer i vores familie – og som stadig holder 100 %. Det er præcist lige så sejt og i øvrigt velholdt, som for 30 år siden. Er det ikke vildt?

heste_4

Mine svigerforældre har for eksempel et kæmpe stort gammelt møbleret dukkehus fra Playmobil, som min mand og hans søstre legede med, da de var børn, og som vores datter i dag leger med HVER gang hun er deroppe.

Det er faktisk noget af det eneste legetøj, hvor hun ikke hele tiden udtrykker behov for at vi skal supervisere legen. Ofte har hun ikke behovet, men så kan hun godt finde på at opdigte det, eller skabe det. Altså fordi hun ikke rigtig gider lege alene. Hvilket naturligvis er helt normalt og også helt okay. Men det sker ikke med Playmobil. Her leger hun alene i timevis! Og det synes jeg omvendt også er ret sundt og udviklende. Hun samler det selv og hun hygger sig gevaldigt med det. En gang imellem bliver far eller jeg lige bedt om at komme og hjælpe lidt til, men ellers klarer hun den helt på egen hånd. Det er jeg egentlig ret imponeret over.

heste_3

Det seneste hit er det store hestetema, som vi har fået tilsendt som gave, og som hun knuselsker. Der er rigtig mange gode dele i og dermed mange timers leg og alle veninderne har også været forbi og lege med.

Playmobil evner en særlig kombination af realistisk gengivelse af velkendte hverdagsscenarier for børnene krydret med kreative input til selvstændig leg. Min datter har i en del år været ret fascineret af heste (og det er i hvert fald ikke noget, hun har fra mig, for jeg er dødsens angst for dem, haha) og derfor faldt hestetemaet her naturligvis i særdeles god jord.

 

Jeg har fået mulighed for at give jer derude 20% på alle produkterne i Heste-temaet frem til den 25. oktober på playmobil.dk

Koden I skal benytte er ikke helt nem, men det håber jeg går alligevel: DKB7BABLOGGER3 

 

Herhjemme er vi i hvert fald slet, slet ikke færdig med at lege med det endnu – og det tænker jeg egentlig ikke vi bliver før om rigtig mange år. Historien viser jo, at det efter stor sandsynlighed kommer til at gå i arv. Måske til storesøsters egne børn engang?

heste_5heste_1

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JEG STEMPLER UD