BLØDT EFTERÅR

NATTØJ SOM FESTTØJ?

kimono

Indeholder reklame

Kan man egentlig det? Altså bruge nattøj som festtøj? Ja, i hvert fald hvis vi snakker kimonoer og pyjamas-looket, synes jeg. Jeg elsker kimonoer. Og bruger dem faktisk gerne hele året rundt. Om vinteren er de super fine med jeans og høje hæle, hvis man skal være lidt festlig, men samtidig gerne vil have et afslappet look og til hverdag bruger jeg dem eksempelvis med en tætsiddende rullekrave under og sneaks. Den her fra Hunkemøller er helt perfekt til netop dét, synes jeg, fordi den har de enkle hvide kontrast striber og blonde detaljen på ærmerne. Det gør den både afslappet og festlig på samme tid. Havde min post-gravide mås kunne klemme sig ned i mine læderleggins, havde den også været helt genial sammen med dem. Men det lader sig altså ikke gøre endnu. Og netop apropos post-gravid krop, så elsker jeg også kimonoer, fordi de er nemme at regulere størrelsesmæssigt, både i forhold til, hvis man på den længere bane taber sig lidt, men også fordi, de fjerner fokus på maveskindet, der lige nu ikke helt er, hvad det har været 😉

Den er selvsagt også lækker og oplagt til en stille morgen foran pejsen – og når min mand og jeg i næste uge drager på et lille spa-ophold, så skal den da helt klart pakkes med. Men det fede er, at den ikke kun er home-wear/nattøj. Jeg synes i hvert fald sagtens, at man kan bruge den som her med heels og lille clutch, som jeg gjorde, da vi for et par uger siden, var til min mors fødselsdag. Samtidig er det en ret smart måde at klæde sig feminint/festligt, især om vinteren, fordi man føler sig knap så bar, som hvis man havde en lille blondetop på. Men en kimono som denne kan jo lidt af det samme, måske fordi de begge hører under lingerikategorien…

I kan finde min kimono her

Og I kan se resten af det fine udvalg af kimonoer hos Hunkemøller her 

hunkemoller

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BLØDT EFTERÅR