I ØVRIGT

NY CAMEL COAT OG WEEKEND

camel1

Se hvad jeg lige har købt. Den er så pæn og varm, og sidder skønt. Jeg kiggede på den forleden, efterlod den i butikken, drømte om den om natten, sendte lange blikke igennem ruden dagen efter – og endte naturligvis med at gå tilbage i købe den. Har manglet en camel coat i mit liv ret længe, føler jeg. Og den her har et super pænt snit og fald. Ja, den har. Og så var prisen jo ret fair. Jeg kan desværre ikke linke direkte, I kan se den her – men der står, den er udsolgt online, så I skal altså i en fysisk butik for at købe. Til gengæld var der en del på Købmagergade, da jeg var der i går.

Jeg tror allerede, jeg kommer til at bruge den vældig meget. Har før haft fine camel coats, men den forrige blev til sidst alt for slidt og måtte ladet livet. Og lige siden har jeg begrædt tabet.

Foruden den pæne frakke, så prøvede jeg også den her og den her og den her. Faktisk kunne jeg ret godt lide dem alle, men jeg havde netop været i ARKET og købe tøj til ungerne og derefter frakke til mig selv. Og skal også snart rejse lidt, så jeg holdt mig i skindet for nu. Men de er pæne, ikke? Jeg er ret lun på den sidste især. Varm. Bourdeaux. Og med kirsebær. Rimeligt win, ikke? Og apropos kirsebær, så se lige den her. Hej hej julefrokost og vinterfester, dans lige en dans med mig.

Vi holder slappe-weekend, ungerne og jeg. Manden arbejder non stop denne weekend, så jeg tror det er noget med en masse legepladser, måske lidt ekstra snacks og så overvejer jeg en tur i biffen med den store.

camel2

Camelcoat: Gina Tricot // taske: Goyard // sko: Angulus her // shades: Bettega Veneta 

***

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I ØVRIGT