NYE GAMLE FAVORITTER, PINK & TERN

UGEN DER GIK

ugendergik

Efterårsferien er slut og hverdagen er i gang for fuld udblæsning. Det er sådan set meget rart, på sin egen måde, for jeg er bagud på mange fronter. Alligevel prøver jeg at arbejde lidt med, at huske og stoppe op også overfor de små ting, for ofte glemmer jeg det og alting fortoner sig i praktik og logistik og børnepasning. Det skal der også være plads til, men det er alligevel en god lille øvelse, at se lidt tilbage, for selvom sidste uge var en dejligt sløv uge fuld af sommerhus og familietid uden de helt store planer, så var der mange gyldne glimt imellem.

1. Elsker den her årstid, hvor man kan have lidt tungere jakker på, men stadig kan beholde dem åbne og ikke behøver hue, vanter, tørklæde og moonboots for at bevæge sig ud. Perfekt.

2. Sluttede ferien af med god middag på no. 2 sammen med en god veninde. En rigtig god oplevelse. Det var et Copenhagen Dining Week tilbud, som vi havde benyttet os af, men egentlig tror jeg, at jeg er nået frem til, at jeg ikke gider det mere. Har gjort det nogle gange over de seneste år, men resultatet er altid lidt…..blandet. Jeg tror det er fordi, de naturligvis er nødt til at skære lidt i omfang og indhold af menuer, når prisen skal holdes så meget nede, som tilfældet er ved de her deals, og det synes jeg nok i grunden er lidt synd. Jeg vil måske faktisk hellere betale den fulde pris – og så få den fulde pakke. Maden her var super lækker, der var bare for få retter og så ville jeg måske også have foretrukket noget lidt mere spændende kød end kylling til hovedret.

3. Vintergarderoben til begge unger er endelig i hus. Det har jeg skrevet et indlæg om, der kommer snarest, for det er I mange, der spørger til. Og det kan jeg godt forstå. Det er noget af en jungle.

4. Æblerov i egen have. Altså, manner – hvor er det fedt. Jeg bliver lige begejstret hvert år. Vi har nu været husejere i lidt over to år – og jeg elsker det! Er simpelthen så glad for den beslutning, selvom vi slet ikke anede, vi skulle have et hus 😉 I er en del, der spørger ind til den proces – og jeg vil gerne skrive om det, jeg ved bare ikke helt, hvordan jeg skal starte og slutte? Hvad vil I gerne høre om i dén forbindelse?

5. Er der nogen årstid, som er flottere end efterår?

6. Morgenkaffe på Ystad Saltsjöbad. Med havudsigt og efter 12 timers søvn. Måske en af de bedste beslutninger meget længe. Gør det!

7. Apropos hus, er vores lille hjem igen i et magasin. Faktisk er det helt samme bolig reportage, som den der blev vist i Mad&Bolig for et år siden. Nu har Femina så åbenbart blot besluttet at genoptrykke den. Og det er godt nok lidt vildt at sidde og kigge på. Meget har forandret sig siden da. Nok først og fremmest antallet af familiemedlemmer 😉 Godt nok fylder han i højde og drøjde stadig mindst, vores lille Elliot, men kigger jeg på indretningen herhjemme, så har han mere eller mindre overtaget hele hytten. Gisp. Vi bor slet ikke lige så tjekket mere, haha…..

8. Efterårsferie i sommerhuset i elskede Rørvig. Åbenbart var favorit beskæftigelsen for 11 måneder gammel baby at sidde i en hundekurv og se på far fælde træer. Så fandt man ud af det.

9. Tre ret søde – og ret morgenfriske typer. Det er kun to af dem, der er mine. Hunden tilhører farmor og farfar, men min datter mener hårdnakket, det er hendes. Hun knuselsker den hund og ønsker sig brændende en hundehvalp. Det får hun ikke 😉

10. Måske det virker nørdet for andre. Men jeg bliver stadig så glad, når jeg ser på vores hus facade. Det var noget af det, vi var allermest kede af, da vi overtog huset, men det har også været en lidt stor post. Både omfangsmæssigt og økonomisk. Så vi har måtte tage tilløb, og nu – endelig – endelig står huset så flot udvendigt og ser så fint ud. Jeg bliver glad helt ned i maven, hver gang jeg kommer hjem og ser, hvor pænt det er blevet. Det var VIRKELIG slemt før. Må se at få lavet et før og efter indlæg. Det er på to-do-listen!

11. Simpel morgenmad. Jeg elsker morgenmad. Måske er det mit aller yndlings måltid. Men for tiden har jeg desværre slet, slet ikke tiden til at gøre det store ud af det. Men nogle gange, så ligger lykken også bare i det simple, ikke?

12. Haha….ja, travle morgener. Skyldes jo blandt andet, at ham her (den store af dem) er væk, fordi hans arbejdsdag starter kl. 04.00. Derfor finder jeg ham nogle gange i lidt mystiske situationer, hvor han sidder ret op og ned og små-blunder. Elliot tager det som en åben invitation til at lave ballade. Og det er han ret god til!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NYE GAMLE FAVORITTER, PINK & TERN