I ØVRIGT - LUCKY ME

20 % RABATKODE TIL EYELASH EXTENSIONS

eyelashDet er for mange en smagssag – og det var det også for mig. Indtil jeg prøvede det. Så blev jeg afhængig; Eyelash Extensions.

Jeg ville nok aldrig have troet, at det var noget, jeg kunne blive så glad for. Men det blev jeg. Derfor har jeg over de seneste år fået det lavet fra tid til anden. Af samme årsag har jeg efterhånden også været igennem flere forskellige steder. Og mange forskellige vippe-damer. Og jeg kan – hands down – sige, at jeg nu har fundet HENDE. Min vippe dame. I ved – ligesom når man bare finder SIN frisør. Øij, hun er dygtig.

Tid er en af de vigtigste valutaer i mit liv. Og kan jeg sparre lidt, så betyder det faktisk en del. Og jeg fandt hurtigt ud af, dengang jeg begyndte at få lavet vipper, hvor meget tid, jeg hver morgen brugte på den forbandede mascara og øjenrutine. Jeg er nemlig fra naturens side en af de heldige, der er udstyret med jordklodens korteste øjenvipper og derfor helt af mig selv, helt uden at gøre en nævneværdig indsats, ligner en gris med indsunkne øjenhuler. Og det gider jeg egentlig ikke. Hvis jeg kan være fri.

Jeg har aldrig brugt ret meget make-up og kan undvære det meste på en travl og hektisk dag. Men selv når jeg var syg, var mascara noget af det, jeg helst ikke ville undvære. Igen: syg gris med indsunkne øjenhuler. Klæder ingen.

Derfor er jeg så enormt glad for og nærmest afhængig af mit månedlige besøg hos min søde vippe dame. Hun gør mig mærkbart pænere, jeg ser væsentligt friskere ud (end jeg reelt er) og så sparer hun mig tid om morgenen de følgende uger derefter. At det så tilmed betyder en halv til en hel times solotid på en briks med et blødt tæppe over fødderne, hvor mutti her oftest blunder så tungt, at der kommer snorkelyde på, ja det gør kun hele konceptet endnu mere elskeligt. Alle småbørnsmødre burde altså gøre det her for sig selv. Jeg mener det virkelig!

RoseMarie, der er indehaver af Love Lash blev jeg anbefalet af en veninde i mit netværk. Jeg har haft mange blandede oplevelser, så jeg bookede stille og roligt og tænkte, at jeg lige ville se det an. Men for pokker! Hun er mega dygtigt og resultatet bliver altid sindssygt flot og det holder længe! Jeg får så meget ros for mine vipper af andre. De er smukke og fyldige og åbner øjnet, men ser ikke unaturlige eller ekstreme ud. Det er helt perfekt. Jeg har allerede anbefalet hende til et utal af veninder og til min frisør og min nabo. Men nu har jeg endelig fået lov til at anbefale hende til jer også!

Jeg har nemlig fået en rabatkode, som I kan anvende, første gang i booker hos Love Lash!

Hvis I skriver Guldlog i kommentarfeltet, når I booker, får I 20% på første sæt. Og hvilken mere oplagt årstid endnu, at få det prøvet af? Lige op mod julefrokoster og nytår?

RoseMarie er uddannet fra Lash Bar og gik tidligere i år selvstændig med Love Lash. Hun vandt i år en 2. plads til DM i klassisk vipper og igen i Volume. Hun har også lige vundet en 3. plads til German Masters, der er en international konkurrence, så jeg er ikke den eneste, der synes, hun er dygtig.

De kunstige vipper kan laves alt efter smag og behag og ud fra dine egne naturlige vippers tykkelse og længde. Det tager ca. to timer første gang det laves. Og så skal de fylds op hver 4 uge ca. Hvilket tager ca. 30 min. Det er super behageligt og jeg falder ofte i søvn. Det gør på ingen måde ondt. Det er derimod næsten lidt som at få en blid ansigtsmassage. Det koster 1000,- for single og 1400 for volume. Det er for mig det samme som en frisørtid. Og det friske i allerhøjeste grad lige så flot op!

Det er SÅ BEFRIENDE at mine øjne bare er flotte, uden at jeg behøver gøre noget. Jeg føler, jeg har sparet en masse tid, som jeg selvfølgelig også godt kunne undvære at bruge førhen, men som jeg helst ikke havde lyst til at gå på kompromis med. Vores morgener er altså utroligt hektiske, på grænsen til atomkrig-udbrud. Og det gør jo bestemt en forskel, at jeg ikke skal tænke over andet end lidt hurtig pudder, inden jeg drøner ud af døren med to kanaljer. Og nu hvor vi går jul og nytår i møde, med alverdens fester og aftaler i kalenderen, så er det rart at vide, at jeg ser nogenlunde menneskelig og pæn ud imens 😉

vipperigen

1 kommentar

  • Halløj Loui 🙂

    Tak for din fine blog! Jeg har set sådan en ny skraber og tænkte på om det var én, som du har prøvet? Jeg har vedhæftet den her i kommentaren – Håber du kan finde den!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I ØVRIGT - LUCKY ME