NOVEMBER SUN

8 COOL & COLORFUL COATS

coloufulcoats

Jeg ved ikke, hvad det er med mig og jakker/frakker. Men det er tilsyneladende ikke noget, jeg kan få nok af. Jeg er helt skudt i disse 8 bud på farverige jakker med smukke detaljer. Egentlig synes jeg nok lidt, at de alle burde bo i min garderobe. Der er plads til dem. De ville passe så fint ind. Men indrømmet; 8 frakker er måske nok i overkanten. På den anden side har jeg meget svært ved at udvælge favoritten. For hvem har ikke brug for pink og flæseærmer, quilt og perler, velour og dybe lommer? Jeg har faktisk allerede klikket én af dem hjem. Og jeg er svært fristet af et par stykker til. Amen altså…..

1. Især kombien her er drøn lækker. Hvor ville jeg dog ønske, jeg ikke var sådan en frossenpind. Sammensætningen af en helt enkel sort, tynd blondekjole og den rå, tykke bikerjakke med fór er så smuk. Sådan gad jeg godt gå til julefrokost. Men det kommer aldrig til at ske. Med mindre julefrokosten ligger i maj måned…

2. Jeg har vist den før, men den er jo så sej. Elsker quilt, elsker brændte farver, elsker velour. Tror den vil være super smuk med hvide sneaks til også og til alle de grå/sorte vinter outfits, man altid ender i, der ville den lyse gevaldigt op. Den matcher også min Goyard taske. Bare lige FYI til mig selv….

3. Den her er måske nok lidt skør – og så alligevel slet ikke. For hvem ville dog ikke nyde en gang imellem at kaste en sart lilla frakke med kæmpe perler over skuldrene? Nej vel. Igen synes jeg det er befriende med de mange vinterjakker, der lige nu er, som er i lyse og klare farver og med smukke detaljer. Hvorfor skal vinteren være så kedelig og grå? Det er sgu da nok, at vejret er det. Med en enkel rullekrave sweater, et par jeans og grove støvler, der ville denne jakke være helt, helt perfekt.

4. Den er helt enkel, men alligevel ret anderledes, end det man typisk ser. Den er yderst anvendelig og har en smuk quiltet detalje øverst. Der er lidt smart-city-girl-møder-jagtsæsonen over den. Og jeg elsker det!

5. Nu har jeg jo en svaghed for kapper. Af alle slags – og jeg har dem netop typisk i flotte farver og mønstre, fordi de pepper alle mine enkle outfits op. Jeg bruger dem enormt meget, om vinteren indendørs, om sommeren som jakke/overtøj. De er smukke over en kort kjole – og over jeans og en enkel trøje. Der er faktisk kun gode argumenter herfor. Ps: Den er PIV hamrende pæn!

6. Jeg gad ret godt eje en pink jakke med flæseærmer. Helt ærligt. En gang imellem, så er det jo bare lige akkurat dét, der skulle til, når man skal ud af døren, for at man ville føle sig klar til at erobre verden. Her i denne julefrokosttid ville den egne sig godt til en enkel little black dress og et par pink læber. Men hånden på hjertet, så kunne jeg også sagtens forestille mig at gå i Netto med den, casual kastet over et par jeans og en t-shirt. Hvorfor ikke?

7. Den her smukke sag minder en del om den jeg for nyligt købte fra Gina Tricot, og den er også prisvenlig. Jeg kan ikke linke til min fra GT, fordi den ikke er online, men til alle jer der har spurgt, så er denne da også et ret godt bud, ikke?

8. Striber, svagt glimmer (!) og trompet-ærmer. Elsker. I min verden, er der her tale om en jakke, der kan bruger til ALT. Intet undtaget. Den er tæt på perfekt.

 

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NOVEMBER SUN