8 COOL & COLORFUL COATS

DEN DAG DU FANDT VEJ

elliot1aar

Du kom ind i vores liv med en helvedes fart. Og alligevel tog du dig tid. 9 måneder ret præcist. To dage før termin, mens jeg lå og skummede af frustration på sofaen, gav du tegn. 1,5 time efter var du her. Bare sådan. Vores start var en smule turbulent og ikke helt som forventet, men du var gennem hele forløbet så uimponeret mild og glad. Det er du stadig.

Egentlig troede jeg ikke, jeg havde plads til mere kærlighed inde bag brystkassen. Ikke fordi jeg ikke ville elske. Men fordi jeg følte mig helt fuld af kærlighed til din storesøster allerede. Jeg ventede faktisk bare på at afsløre løgnen hos alle de andre, der gang på gang fortalte mig, at der er masser af plads til kærlighed. Men de løj ikke. Min hjerne forstår det måske ikke helt, hvordan mit hjerte lige pludselig på et splitsekund kunne udvide sig til dobbelt størrelse. Men det kunne det. Og det gjorde det den nat, du lå på min mave på Rigshospitalet i natlampens skær, mens jeg hørte din far snorke ved siden af.

Nu bor I der alle sammen, derinde bag brystkassen. Og det er ualmindelig svært at sætte ord på dén type kærlighed. Det er på en måde ikke bare en følelse. Det er en tilstand. Et livsvilkår, der ikke står til at ændre. Det graver sig dybt ind i knoglemarven og sidder i selv de alleryderste fibre. Uanset hvad du kommer til at byde mig over de næste år, uanset HVOR længe, du beslutter at frarøve mig min søvn, uanset hvor mange håbløse kærester, du slæber med hjem til mit middagsbord og uanset om du en dag skulle finde mig ubehjælpeligt uegnet som mor, så er du min og jeg er din. Jeg tror ikke, det er en kærlighed, der kan fjernes. Den kan sikkert forfines. Ganske givet udfordres. Og måske en gang imellem slingre. Men den er konstant og for altid iboende i min krop og på mystisk vis, så formår den tilmed at vokse sig større og større hver dag.

På en måde er du næsten lige kommet. Og alligevel er det som om, du har været her altid. Tænk at du fandt vej til mig og os og tak fordi du blev lige præcis dig. Du er den mest perfekte dig. Ingen kunne have været det bedre. Det håber jeg faktisk ret meget, du altid vil vide. Også når livet kommer til at gå dig imod.

Kære Elliot. Der findes så mange forskellige typer kærlighed, når man bliver voksen; Kærlighed, der kræver, kærlighed, der håber, kærlighed, der higer. Eller kærlighed, der prøver at opnå. Kærlighed, der prøver at undgå. Kalkuleret kærlighed. Og kulsejlet kærlighed.

Men med dig lige nu er det hele i sin reneste essens. Det er råt. Helt rå, uspoleret, ægte, gennemgribende kærlighed. Sådan som du føler den. Og sådan som jeg gør. Skal vi ikke holde fast i det?

Ved du mon selv, hvor fantastisk du er? Ved du, hvor meget du hver dag giver? Hvordan din blotte tilstedeværelse og selv det mindste lille pip fra din tandløse mund kan fylde din storesøster og din far og jeg med afgrundsdyb lykke? Lige nu tænker du nok mest på broccolimos, biler og badekar med bobler. Det er bestemt også rare ting, helst adskilt dog. Men én dag vil du forhåbentlig forstå, hvad det er for en sindssyg og helt overdrevent smuk relation, vores lille familie fik, da du kom ind og fandt din plads. Det er i dag et år siden. Og det er vildt at tænke tilbage på. Nu venter bare resten af livet forude……

HURRA FOR DIG

img_3759

 

8 kommentarer

 • For Søren altså, Louise <3 NU savner jeg virkelig mine to hjertebørn.

  Endnu en gang stort tillykke med E!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tak søde du. Dine er også nogle ret søde eksemplarer af slagsen.. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh altså jeg fik helt tårer i øjnene ❤️
  Sidder her i min barselsboble i en tåge af træthed fordi min lille datter på 8 måneder, lige er blevet vænnet af med amning om natten, hvilket har ført til at hun bare sover endnu dårligere.
  Men et lille smil fra hende og så er alt glemt. Selvom hun er en hård banan og driver sin mor, far og storebror til vanvid, elsker vi hende så højt.
  Har lige fået besked om at hun har fået vuggestueplads d 1/2. Det ønskede sted og til den ønskede tid og jeg kan slet ikke rumme det! Hvordan skal vi dog kunne undvære hinanden 😞❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tusinde tak, hvor er du sød. Og ja, jeg kender det og føler den helt ligesom dig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor fint Loui. Sådan er det nemlig at være nogens mor. Ses snart inden jeg selv ligger i omtåget 3. gangs babylykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tak søde, ja nu er det sgu snart dig igen 🙂 Ihh, jeg glæder mig faktisk lidt på dine vegne. Jeg savner allerede min helt lille bitte baby.!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Kære Louise.
  Du ramte mig lige i hjertet, så tårerne strømmede ned ad mine kinder. Her på feberdag 4 med den to-ørige og feberdag 2 (lortevaccine) med hendes lillebror på fem måneder er det rart, når nogen minder en om, hvordan kærligheden og taknemmeligheden egentlig føles. Så tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Åh, hvor er det dejligt at høre. Ja, det kan dælmer være hårdt til tider, men det fjerne jo heldigvis aldrig kærligheden 🙂 Håber alle mand snart er friske igen hos jer!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

8 COOL & COLORFUL COATS