VI ER PÅ VEJ TIL DISNEYLAND

I ØVRIGT

img_0019

….Er vi kommet hjem fra Disneyland – og jeg har det ca. sådan indvendigt over vores tur, som billedet ovenover ser ud. Barndoms eufori amok.

….Aner jeg ikke helt, hvor jeg skal starte eller slutte med alle mine Disneyland tanker. Så jeg prøver at lave et godt indlæg til jer. Som I faktisk kan bruge til noget. Andet end; WoooW, hvor var det vildt! Og godt. Og flot. Det håber jeg lykkes. For lige nu er min hjerne mest tændt på jinglebell rock med Mickey ører.

….Gik vi den sidste dag i Disneyland i et nanosekund forbi en lille trubadur gruppe, der spillede mexikansk musik iført sombrero. De spillede Cielito Lindo. Som jeg åbenbart for ca. 15 år siden ish lærte udenad i Spansk. Og som min hjerne havde glemt i mellemtiden, men nu pludselig husker og NÆGTER at slippe igen. De sidste to nætter har jeg derfor mere eller mindre hele natten ligget og mumlet “Ay, ay, ay, ay, Canta y no llores,
Porque cantando se alegran, Cielito lindo, los corazones”. Jeg er ved at blive skør.

….Skal jeg til julefrokost i morgen og har mega krise over det. Beklager, jeg lyder som en hormonel 17-årig. Men det har jeg virkelig. Jeg skal ud med måske nok nogle af Københavns lækreste damer og jeg selv ligner noget, der ikke burde luftes før efter mørkets frembrud. Jeg har panik-booket en frisør tid, men jeg ved jo godt, at frisøren ikke kan få mit maveskind ind eller min mås ned i dén kjole, der hænger og griner af mig inde i skabet.

….Hvor slemt kan det være, tænker I. Det skal jeg sige jer. Jeg har INTET tøj. Intet. For den kjole, den der hænger og griner hånligt, den prøvede jeg nemlig lige før – og den revnede i ryggen. Så det.

….Kan jeg faktisk ikke overskue Black Friday. Hverken på den ene eller anden måde. Og det er sgu dumt. Hvis jeg lige var smart, så smed jeg en masse link ind her, så kunne jeg nok tjene en skilling, da folk har det med at klikke amok på Black Friday. Og så kunne jeg jo omvendt også benytte mig af Black Friday selv. Men jeg orker det ikke. Har ikke rigtig tid til det, synes jeg. Jeg skal til frisøren og til julefrokost og have pakket kuffert ud og fundet ud af, hvordan man fikser selvtilliden, når man stadig vejer 8 kilo for meget og skal i byen med et hold absurd labre (og i øvrigt mega søde!) damer.

….Så overdriver jeg ikke. Det ved jeg godt, man ofte gør, når man er sådan lidt træls over sig selv. Men de her damer, jeg skal ud med, de ER virkelig, virkelig, virkelig pæne. Det er virkelig, virkelig, virkelig irriterende.

….Er jeg lidt træt af, hvordan det der Black Friday pludselig har grebet mig med panik. Hvad går jeg glip af?? hvorfor er der intet, jeg ved, jeg vil shoppe? Hvorfor har jeg ikke styr på julegave ønsker, så kunne jeg jo passende slå til nu? Hvorfor har jeg levet i en Disney boble og først åbnet mine øjne for verden, EN dag inden jeg skal afvikle tøjkrise, og Internettet går amok?? Jeg kan bare mærke, jeg går glip af noget. FOMO for fuld udblæsning.

….Gider jeg stadig ikke shoppe. Er blevet sådan lidt trodsig. kan ikke danne overblik. Og når det sker, så snævrer jeg i stedet mit blik ind og fokuserer på helt enkle ting, der virker. Kaffe. Chokoladeskildpadden i køleskabet. Frisørtid. Breathe in, breathe out. Jeg klarer den.

….Er jeg ved at blive overfaldet af uterlige banan fluer. Mens vi har været i Disneyland har nogen glemt og efterladt en banan på køkkenbordet. Her har den ligget og hygget sig i 6 dage. Og nu vil de her små latterlige banan fluer ikke skride igen. Hvad gør man??

….Kan jeg konkludere, at den åbne flaske Primitivo, der stod sammen med bananen og hyggede sig, mens vi var væk har klaret det langt bedre. Skål.

1 kommentar

  • B

    Banan flue fælde! Eddike og lidt overmoden frugt i et glas med låg med huller (konservesglas hvor du prikker huller i låget). Ellers Google det. Det virker!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VI ER PÅ VEJ TIL DISNEYLAND