REJS LANGT MED BØRN – TIPS OG HUSKELISTE

NOVEMBER SUN

img_8659

Puha, så gik den weekend. Vi har haft travlt, rigtig travlt. Lige om lidt bliver min lille bitte baby 1 år og derfor er han faktisk heller ikke så lille bitte mere. Og egentlig heller ikke baby længere? Det er absurd underligt, for jeg kan ikke helt forstå, hvor det sidste år blev af. Nå, men uanset min manglende evne til at fatte tidens gang, så har weekenden mest handlet om ham.

Vi skulle holde hans fødselsdag for familien lørdag, da andre normale mennesker jo arbejder i ugedagene og holder fri i weekenden, (ofte modsat os), og en onsdag (som er hans rigtige fødselsdag) var lidt en dum dag at få samlet alle på. Næste weekend befinder vi os i Paris, og weekenden efter står den på julefrokost, så vi tyvstartede lidt. Men ak og ve. Simpelthen om ikke vi vågner lørdag morgen (gyseligt tidligt) for at finde, at stakkels Elliot har høj feber og er helt mat. Æv bæv. Derfor har vi heller ikke sovet i nogle dage nu, da han går helt kontra om natten.

Det præcis samme udspillede sig faktisk dengang storesøster havde 1 års fødselsdag. Come on, altså. Dengang måtte vi holde det flere dage forsinket, fordi alle i vores lille familie var hønesyge. Denne gang var det heldigvis ikke helt så grelt, men alligevel, det er jo synd, han var slet ikke på toppen. Vi gjorde dog en stille og rolig dag ud af det alligevel og drak ekstra kaffe, for at drukne den manglende søvn. Vi kunne ikke rigtig nå at aflyse, heller ej finde en ny dag og Elliot tog det nu fint, han sad bare på armen og puttede sin lille varme krop ind til os. Det kan også være, det “bare” er tænder, for foruden feberen var der ikke noget at bemærke. Andet end utrolige mængder savl…..Men øv, hvor er det ærgerligt, sådan noget. Nu håber jeg simpelthen ikke, han efterligner storesøsters første år, for ud over at være piv syg på din 1 års fødselsdag, så var hun også mega syg juleaften sit første år. Jeg husker det så tydeligt; hun var simpelthen så skidt, vi kunne slet ikke være i os selv af bar bekymring. Tror også først vi fik åbnet julegaver flere dage efter.

Men i det mindste, har vi fået sol i dag. Så fint – og koldt – november vejr. Det er ret utroligt, hvor stor forskel det har på mit humør, om solen skinner eller det er gråt og vådt. Uanset temperaturen. Send mere sol, tak. Og slut med sygdom nu. Pretty please….

img_8665img_8690

Kjole fra Zara // sneaks fra Balenciaga // jakke fra Gina Tricot // taske fra Goyard // shades fra Bottega Veneta 

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

REJS LANGT MED BØRN – TIPS OG HUSKELISTE