REJS LANGT MED BØRN – TIPS OG HUSKELISTE

SEEING RED!

red

Jeg er totalt obsessed med rød. I alle nuancer af farven. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at klikke hele collagen her hjem. Men altså….det går jo ikke. Og mange af tingene har jeg endda svært ved helt at finde berettigelse til. Jeg mangler til eksempel ikke flere røde sko. Eller vinterjakker. Men hey: se lige dem her. Uhh, hvor er det pænt altså.

1. Sådan en hat kan man enten sporte til perfektion – eller også kan man ikke. Jeg aner ikke, om jeg kan. Men det finder jeg jo også kun ud af på én måde, ikke? 😉

2. Det her sæt <3 Jeg elsker alt ved det. Jeg har ønsket mig et rødt jakkesæt i to år snart. Jeg ved ikke, hvorfra ideen opstod, men jeg har søgt og søgt efter det perfekte. Og det her er jo så pænt. Elsker også stylingen med de hvide pumps. Jeg synes det er urimeligt pænt. Måske lidt koldt om anklerne her til vinter, men for katten, hvor gad jeg det godt. Så må man lide lidt. Med pumps bliver det vinterens fineste sæt. Og til sommer super cool med sneaks og en tanktop.

3. Havde jeg ikke lige for en måned siden købt et par nye røde sko, så var de her klikket hjem. De er perfekte. Intet mindre. Helt perfekte.

4. Fy for pokker, hvor er den pæn. Synes I ikke? Jeg elsker at den har blonder, jeg elsker snittet, jeg elsker dens fald, jeg elsker at den har knapper, jeg elsker frynser. Og nååeh ja, rød. Den er godt nok et utroligt anstændigt bud på vinterens pæneste kjole.

5. Altså, jeg ved ikke, hvad det er med den her jakke. Men jeg kan ikke få den ud af hovedet. Den brændte nuance, det quiltede velour, hætten, ja det hele. Den måtte meget gerne komme herhjem og bo. Lige nu faktisk.

6. Endnu en rød jakke. Fordi dem kan man ikke få for mange af. Perfekt længde, klædeligt snit. Ganske enkelt en vinder!

7. Sådan en laber pose rygsæk i brændt rødligt ruskind…..dem ser man bare slet ikke nok af. Den er virkelig cool, synes jeg og ville måske blive den perfekte hverdagstaske. Hvis man så til eksempel sammensætte den med et par loose jeans, en enkel hvid t-shirt, en lang sort blazer og de smukke pumps fra nr. 8. Så har man det perfekte outfit.

9. Hvem i hele verden har ikke brug for en gigant rødt tørklæde? Nej vel…og se lige hvor pænt det er sammen med grå tern. Som min garderobe pt. er fint i overflod af. Må ha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

REJS LANGT MED BØRN – TIPS OG HUSKELISTE