GLÆDELIG JUL!

ÅRET DER GIK 2017

img_4687

2017 lakker mod enden – og det har været et hæsblæsende år. Da jeg i begyndelsen af december skulle lave en fotobog til bedsteforældrene over deres børnebørns gøren og laden i løbet af året, blev det pludselig tydeligt, hvorfor jeg synes, jeg har været lidt forpustet. Der har været mange ting på programmet i år. Det er der jo i sådan et liv 😉 Men nogle år er nok bare lidt mere action packed end andre. Og med både baby, barselsferie(r), nye jobs til både mor og far, barnedåb, skolestart, vuggestuestart, og alt det løse, så har der været fart på.

I januar i år havde jeg en lille bitte baby på kun 1,5 måned. Det er underligt at tænke på lige nu, fordi jeg nu sidder med en dreng på 1 år, der lige om lidt går rundt selv og som pludrer løs. Wow, tid er mærkeligt. I januar i år havde jeg slet ikke endnu vænnet mig til at have en baby. Det har jeg nu. Og jeg havde stadig svært ved at navigere i det her med at blive en familie på fire. Det HAR været anderledes at få barn her anden gang. Og det skulle lige finde sit eget leje. Men nu er vi landet, her små 12 måneder efter.

Godt nok kom Elliot til verden i slutningen af 2016 – men han var endnu så lille bitte og ny i begyndelsen af dette år, at det har føltes meget nyt, hele livet med ham. Så selvom vi fik en lidt hård start på livet med to børn, og begyndelsen af 2017 derfor også stadigt bar lidt præg heraf, så var det bestemt (og naturligvis) det værd.

img_1443

I februar tog vi til Bornholm, hvor vi trak stikket og nød friheden i en barsel. Bornholm i snedække var meget smuk, kold og helt perfekt. Vi gik lange ture og meget tidligt i seng, haha. Hele familien skulle lige lære at lande i de aldeles nye rutiner. For det var ikke kun baby, der startede dagen kl. 03.00 om natten. Det gjorde min mand nemlig lige pludselig også. Og med nyt job, der indebar SÅ alternative mødetider, så har det meste af starten på 2017 handlet ret meget om søvn – eller manglen på samme herhjemme 😉 og ja, den her – den gælder altså også stadig, haha. 

I marts var vi i sommerhuset i Rørvig og så holdt vi vanen tro fødselsdag for min efterhånden store pige, der som altid giver mig stof til eftertanke på Kvindernes Kampdag – og ja alle andre dage i øvrigt. Og som ofte, på næsten daglig basis, minder mig om, hvad der betyder noget her i livet. Eksempelvis hjælper hun mig tit med at huske på, at man nemt bliver suget ind i den moderne teknologis polerede og perfekte lille verden, hvor alle ligner nogen, der har totalt kontrol og mere til. Og lige præcis dén præmis, den fik jeg også her smagt ironien i. Oh dear. 

img_5076img_3652

April blev endelig tiden for afrejse. Længe har vi gået og drømt om en barselsferie, som den vi tog med storesøster for 6 år siden og i april drog vi alle med tasken fuld af forventning mod Thailand i knap 5 uger. Selve rejsen blev bestilt en mørkvinter aften med stor vrælende baby på armen en dag i januar. Altså ikke vildt god tid. Men Åh, hvor kan det bare ikke anbefales nok! Den bedste ferie længe. Måske nogensinde. Så vidunderligt. For os alle fire.

I kan se meget mere Thailand her og her og her

Maj måned brugte vi på at lande fra Thailand, nyde vores have i fuld forårsflor, holde min fødselsdag, en virkelig vild og varm Kristi Himmelfartsferie i sommerhuset i Rørvig, hvor vi ligefrem lå på stranden (!) og havde 27 grader. Wow. Og på at pakke kufferterne igen.

Først var jeg nemlig en tur i London i begyndelsen af juni alene med en af mine bedste venner og to dage efter jeg landende herfra, så dog vores lille familie mod Bornholm og Folkemødet, hvor den ene halvdel af os skulle arbejde, mens den anden halvdel skulle hygge sig. Det gjorde jeg blandt andet ret fremragende sammen med hende her, hende her og hende her. Øj, det var et godt Folkemøde.

Kort efter Bornholm pakkede vi så kufferterne igen. Denne gang mod Sydfrankrig, hvor vi holdt en skøn ferie med gode venner og deres børn. Ren pool tid og god mad, afslapning og vin i glasset på terrassen, når ungerne var lagt. Egentlig ikke en planlagt tur, den opstod meget spontant. Men kalenderen havde lige et hul og det hele faldt i hak.

Resten af Juli brugte vi tilbage i sommerhuset i Rørvig. Det er nu engang dér, jeg helst vil være hen over den danske sommer – dér og så Bornholm.

france_2elinskole

I august startede en ny virkelighed igen, for her startede min lille store pige i skole. Vildt! Virkelig vildt. Det er nok først noget, man helt forstår omfanget af, når man selv står i det – men det er fuc……. vildt at have et skolebarn lige pludselig. På alle planer.

Faktisk har det gennem det meste af året sat en helt masse tanker i gang hos mig – og det er nok noget af det, jeg gerne på sigt vil dele lidt mere om. Det er på mange måder en livsforandrende situation, når dit barn starter i skole. Både for dem – og for forældrene.

September blev måneden, hvor vi fik Elliot døbt og holdt barnedåb for små 130 mennesker (!) i Kødbyen med temaet Pøller og Øller som, hvis jeg selv skal sige det, var et virkelig stort hit. I kan finde inspiration her og her til oplagte barnedåbsgaver.

hotdogparty_4

I oktober tog jeg lidt tid ud af kalenderen til selvforkælelse for her tog min mand og jeg på en lille get away til Ystad Saltsjöbad, et ophold der virkelig kan anbefales, hvis man er til den slags! Jeg var også på weekendtur med et hold gode venner i sommerhus, bare os, uden børn, hvilket var så skønt. Og sørme om ikke vi fik klemt endnu en tur op i sommerhuset i Rørvig ind her også. #altidpåfarten

I november fyldte Elliot sit første år! Tju hej, hvor er det gået stærkt. Nu har vi en vaskeægte tumling. November blev også måneden, hvor min barsel officielt stoppede og jeg begyndte på mit nye arbejdsliv. Det skylder jeg jer stadig en mere udførlig update på, I er mange der spørger, også til hele opstartsforløbet i vuggestue med Elliot. For det brugte vi nemlig også november på.

disney5

Lige inden november blev til december, tog vi på årets sidste rejse, nemlig en længe ventet tur til Disneyland. Det var et kæmpe hit for både store og små og jeg kan stadigt ikke helt få armene ned. Sikken nogle rejser, vi har haft i år! Og sikken en fabelagtig afslutning på sådan et hæsblæsende år, fuldt pakket af lutter gode og spændende ting. Vi sluttede turen af med et par dage i Paris , fordi vi ikke kunne lade være, og så blev det lige pludselig december og julen kom hastigt nærmere.

I år holder vi nytår hos hende her, sammen med en masse gode og søde mennesker og jeg glæder mig. Til at spise god mad, drikke bobler og skåle det nye år ind. Når jeg tænker på, hvad 2017 har bragt os – endda med det in mente, at vi INTET ud over baby havde i kalenderen, da året begyndte, så tør jeg næsten ikke tænke på, hvad 2018 kan tilbyde. Lad det blive lige så fuld af kærlighed, nærvær, rejser og spændende opgaver, som det forgangne år. 2017 du var i sandhed et år fuld af nyt. Jeg vil huske tilbage på det her år fuld af glæde og varme. Det har været et godt år. Jeg er mere end spændt på, om 2018 kan følge trop.

RIGTIG GODT NYTÅR DERUDE!

Tak fordi I følger med. Det betyder alverden <3 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GLÆDELIG JUL!