VIND PLAYMOBIL TIL EN LILLE ROMANTIKER

FROSSENPIND I FIN KJOLE

bubbleroombubble5

Reklame for Bubbleroom

Nu hvor julen og nytåret står for døren, så er der mange sociale arrangementer i vores kalender. Både med venner, familien, arbejdet (for både min mand og jeg betyder dette både samarbejdspartnere, kontormakkere mf.), med vuggestuen, på skolen, med naboerne, ja jeg kunne blive ved. Derfor kan man godt få lyst til at købe nyt til garderoben. Dog UDEN at det skal koste en bondegård. Der er nok at bruge penge på i december, ikke? Jeg har føjet to nye tilføjelser til min garderobe fra Bubbleroom, som jeg vil vise jer. Begge meget billige og fair i pris, men også begge utroligt anvendelige. Jeg synes det er rart, når man har mange aftaler og arrangementer i kalenderen at have lidt nyt at “arbejde” med i garderoben og med de her priser, så må man altså godt.

Jeg har nemlig faktisk to kjoler på på billederne her. Det har jeg, fordi jeg er en frossenpind. Og elsker at gå i kjole.

Men ofte kan det være for koldt for mig her om vinteren at have en kjole på, hvis ikke den er i strik og uld. Og det gider jeg altså ikke altid 😉 Derfor har jeg klikket den her hjem. Og jeg elsker den. Overvejer faktisk også den her, som minder meget om, bare for at have en ekstra, der kan det samme. For det er da helt genialt, når man elsker at gå i kjoler som jeg – også de lidt tyndere slags eller ligefrem dem i luftig silke, at man så kan tage sådan en her indenunder. Den sidder godt til og shaper ligefrem lidt ind – og de smukke ærmer giver kun lidt ekstra elegance til mange af mine meget enkle kjoler. Det føles knap så bart og koldt som bare arme ville have gjort – men virker heller ikke ‘tungt’ eller alt for indpakket, om man vil 😉

bubbleroom2

Samtidig er kjolen med blondeærmerne ikke tyk, hvilket gør at jeg nemt kan have en af mine “pænere jakker” udover. Altså den slags jakker har jeg en del af. De er ikke til udendørs brug. Men de giver mig et ekstra lag på, så jeg er varm, uden at jeg er for tildækket og giver ofte lidt stil og karakter til et outfit. Synes jeg. Kjolen bliver til sommer også super blot alene til et par bare ben og høje hæle, men for nu, der bruger jeg den slet og ret som underkjole.

Den anden kjole, den man nok bedst kan se, som jeg har udenover, det er den her. Er det ikke nogle smukke farver? Jeg er helt vild med farverne i mønstret og kan for øvrigt også rigtig godt lide, at den næsten er så enkel, at det er en pænere oversize t-shirt. Næsten….Den kan også sagtens bruges over bukser og snildt til sommer også. Den har et utal af anvendelsesmuligheder og prisen – den er bare god, ikke?

Jeg har allerede haft den på et par gange og hver gang fået ret fine komplimenter for den. Det gør mig virkelig glad. Tænk at man kan finde en kjole, der er så fin, som den her og så tilmed så fair i pris. Det er et scoop! Jeg synes også, at den her minder rigtig meget om og kan det samme, den har blot lidt længere ærmer. Den går jeg også lidt og overvejer.

bubbleroom3

Ak ja, jeg er altså sådan én, der uden at rynke på næsen går med to kjoler på samtidig 😉

Er I andre, der har det ligesom mig? Faktisk kan jeg berette, at jeg også har to par strømpebukser på på billederne her. Det er dog ikke af æstetiske grunde, men alene for at holde varmen, haha. Men med alderen har jeg bare erkendt, at jeg ikke gider fryse. Så må man jo finde sine egne små metoder til at kunne se festlig ud i juledagene, uden at være pakket ind i tykke trøjer altid. Og det her virker for mig. Den sorte kjole med blondeærmerne kan jeg allerede sige nu, den kommer jeg til at bruge rigtig meget hen over de næste par måneder!

***

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VIND PLAYMOBIL TIL EN LILLE ROMANTIKER