DECEMBER, DIN STRIGLE

JULEGAVEØNSKER TIL BABY

babygaverjul

Indeholder reklame

Her på falderebet er der lidt ideer til julegaver til de mindste i familien. Flere af tingene har vi allerede og er super glade for. Og andre af dem tænker jeg blot er oplagte gaveønsker. Fordi det er noget, som både børn og voksne bliver glade for og har glæde af.

1. Prøv lige at se den her lille træk mammut. For pokker, hvor er den da bare kær. Helt pjusket og fortumlet ser den ud. Vores lille dreng, der for tiden øver sig meget i at gå, ville elske at trække rundt med den.

2. Toogoodtobebasic som er et af mine all time favorit brands og som jeg nærmest bor i om vinteren, de har nu lavet en underlinje til børn Toogood_mini. Konceptet er det samme som til de voksne; enkle, lækre styles i uld og kashmir til meget fair priser, fordi alle mellemled er skåret væk. Det skal vi helt sikkert have nogle ting til Elliot fra.

3. En lækker, god flyverdragt er altid et hit. Og man kan godt bruge flere! Sagde hende med børn, der dagligt ruller sig i skidt og jord, haha. Den her fra Ver de Terre er en klassiker.

4. Små seje sneaks. Endnu har Elliot ikke et par sko. Men det skal han meget snart have. De her er mega seje.

5. Gode klassiske børnebøger er og bliver et hit. Nu og altid.

6. FDB Møbler har sørget for at de mindste ikke skal snydes for godt design. FDB Møbler relancerer nemlig nu Børge Mogensens børnemøbler, som oprindeligt blev designet på FDBs tegnestue i 1946. Den her bænk og stolen er simpelthen så fine.

7. Time for a hottub? Det her herlige boblebad fik Elliot i barselsgave af en veninde og han – og storesøster – elsker det. De leger virkelig meget med det og skønt det fylder lidt og kræver lidt oprydning efter endt leg, så kan vi se, hvor stort et hit, det er. Virkelig smart. Og blødt, så ingen slår sig.

8. Godt trælegetøj er også altid smart. Eksempelvis en rangle til de mindste. Den her er rigtig god til motorisk udvikling og den her er et hit, hvis man har ømme gummer. Taler af erfaring 😉

9. Vi ønsker os fortsat togbane ting til baby fra Brio. Det er en klassiker, der aldrig uddør. Vi fik lidt til barnedåben og begge børn elsker at lege med det. Og det smarte er jo, at man nemt kan udbygge med ekstra elementer.

10. Prøv lige at se det her mega nuser lille vortesvin. Vortesvinet Walter. Kan man andet end at elske det lidt? Nej, vel?

11. Verdens fineste lille løbecykel. De er simpelthen så flotte, synes jeg. Og den lille cykelkurv fuldender den på en måde. De fåes i flere farver og er slet og ret en fryd for øjet. Samtidig med at de udvikler barnet motorisk og indbyder til mange timers leg.

HUSK i øvrigt også min guide til gode BARNEDÅBSØNSKER her. Listen er udformet med barnedåb som omdrejningspunkt, men de fleste af gaverne er jo lige så oplagte som fødselsdagsgaver eller julegaver til familiens mindste.

***

God jul derude!

 

3 kommentarer

 • Tina KH

  Glædelig 19.december,
  åh den blå bænk og den blå cykel vil være et hit for vores Mikkel:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Beklager min kommentar på dette lidt gamle indlæg – håber det er OK. Jeg vil faktisk bare spørge hvilken størrelse du har bildbassinet i? Og fungerer det også til den store?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Helt ok 🙂 Aner ikke hvad størrelsen hedder, desværre. Vi fik det i barselsgave fra en veninde, men ja – den store på 6 år har så absolut også stor glæde heraf. Og hver eneste gang hun har veninder på besøg, så skal det afprøves og leges i. Det er et kæmpe hit herhjemme for begge børn, skønt der er 5 år imellem dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DECEMBER, DIN STRIGLE