PARIS RENDEZ-VOUS

JULEHUMØRET

img_1120

Startede dagen i dag med to timers juleklip i skolen med førstefødte og med julemusik og mussetrapper. Derfra gik turen ned til posthuset og hente flere Black Friday pakker, forbi Menu, som jeg tømte for gran og kogler, æbleskiver og bland-selv-slik, ned og hente mere julepynt i Søstrene Grene og dertil et par kranse, som vi skal bruge til henholdsvis hoveddøren og som adventskrans. Kort sagt; December er i gang her på matriklen. Pakkekalenderen hænger klar, ovnen er tændt, her dufter af gran. Nu kan julen bare komme an!

De sidste par dage har været lidt vel rigeligt hårde, Elliot besluttede søndag nat, at søvn var en overvurderet gode, som åbenbart ikke længere tilfaldt medlemmer af denne familie og ovenpå et lidt for tætpakket arbejdsprogram, så har jeg set længe frem til denne fredag. I nat sov ham den mindste endelig ordentligt igen, jeg vågnede derfor helt veludhvilet og frisk til en overglad 6-årig, der sprang ud af sengen for at åbne diverse julekalendre, til friskbrygget kaffe og julehygge på skolen. Så begyndte solen rent faktisk også at titte frem og med udsigt til en weekend spækket med lutter rare aftaler og godt samvær, så ligger humøret højt lige nu.

asos_1

At jeg tilmed har gennemført mit lille raid af supermarkeder i Hellerup for alting julet iført min nye jakke fra Asos, der både skinner med glimmer striber og begejstrer med sine klokkeformede pufærmer, gør kun det hele endnu mere herligt. Er den ikke fin? Jeg linkede til den her. Og jeg har ikke fortrudt den. Den kan jo bruges til alt. Kort og godt. Måske jeg ligner en lille glad juleklokke, når jeg har den på – men det passer nu også meget godt til humøret i dag 😉

Find den her.

Glædelig 1. december derude!

 

2 kommentarer

  • Linda J

    Den fine jakke klæder dig så godt, kan godt forstå den passer til humøret. Fortsat rigtig god december.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PARIS RENDEZ-VOUS