JULEGAVEØNSKER TIL BABY

NYTÅRSKJOLER

nyta%cc%8arskjoler

Indeholder reklame, Sponsoreret af Bubbleroom

1. Kjole med pangfarvet prikker fra Stine Goya // 2. Oneshoulder dress fra Designers Remix // 3. Ternet sort kjole med paillet ærme fra MSGM // 4. Kjole med mesh i V-udskæringen fra Chiara Forthi // 5. Metallic blå skirt fra Designers Remix // 6. Satin neckline lang kjole fra Ralph Lauren // 7. Pailletkjole i sølv med V-udskæring fra Chiara Forthi // 8. Prikket nederdel med tyl fra Ganni // 9. Meshtop fra Bubbleroom her

Selvom julen end ikke rigtigt har været her endnu, så kommer her lidt inspiration til mulige nytårs antræk.

Erfaring siger mig, at man skal være ude i god tid med den slags, og når først juleanden står på bordet, så er vores tanker jo andetsteds 😉 Vi skal holde nytår hos hende her og har fået at vide, at temaet er disko. Personligt gad jeg godt iføre mig noget af det ovenstående. Den ender nok med Stine Goya kjolen, som allerede hænger i skabet (og som også findes i den her smukke version) og som med lidt god vilje vel godt kan være disko. Men ellers ville den her jo være oplagt. Nummer tre er også mægtig pæn, synes jeg, også til alverdens andre lejligheder. Og så er nummer 8 jo lidt af en drøm. Den kan sættes sammen med mange forskellige overdele og alt lige fra en blonde top til en mesh-sag, som eksempelvis nummer 9 (der jo er fjollet billig!) ville være flot til. Nummer 2 er også noget så pæn. Den kunne også godt redde en sommerfest eller to oveni. Nummer 6 er virkelig smuk – sådan lidt Breakfast at Tiffanys-agtig, synes jeg. Tilsæt et langt cigaret-rør og højt hår og du er good to go.

nyta%cc%8arskjole

1. Blondekjole med høj hals og lille ærme fra Pieces // 2. Tyl skirt med satin linning fra Ida Sjöstedt // 3. Paillet blazer fra Rabens Saloner // 4. Star dress partykjole fra Chiara Forthi // 5. Silkekjole med sølv plissé fra Munthe // 6. Gulvlang kjole fra Custommade med prikker og flæser

Ovenstående bud er også ret fine, synes jeg. Munthe kjolen er så flot i virkeligheden og pailletblazeren ville være lækker med et par læderleggins og et høje hæle, tror jeg. Og nummer 1, blondekjolen er jo nærmest en klassiker. Som kan bruges til alt. Og til den pris, så tør man jo godt. Kan ikke helt beslutte, om jeg er for gammel til et tyl skørt. Men i ægte Carrie-stil, så skulle det med. For flot, det er det – og sat sammen med en smuk overdel, eventuelt i noget blonde, (eksempelvis den her) så er man da vist klar til at skåle 2018 ind med manér.

Har I styr på nytårskjolen endnu?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JULEGAVEØNSKER TIL BABY