TIL JULEBAL I DISNEYLAND

OUT OF ORDER

img_8644

Først var der én, der fik ondt for tænder, sådan rigtig ondt, så var der én, der blev forkølet, sådan rigtig meget, og så var der én, der fik søløvehoste, så de andre blev udfordret på nattesøvnen. Og så begyndte min kaffe at smage mærkeligt. Eller rettere: den smagte slet ikke af noget.

Det der skulle have været en produktiv uge med lidt for mange (men ret gode) opgaver og gøremål, startede i stedet for med at være bagud på point. Men vi tog ja-hatten på, købte appelsiner og ingefær i Netto og lavede sund juice, gik tidligt i seng og skar ind til benet på vigtigheden af opgaverne.

Så blev jeg selv lidt tungere i hovedet, lidt mindre sulten og lidt mere varm. Men med to små skrantende børn, og en kalender, der er stopfyldt med deadlines og aftaler, synes jeg ikke, der var tid til at være syg. Så blev den ene gradvist mere frisk, så den anden – og i dag startede min mand kækt og fuld af overskud med at meddele mig, at han ville tage den store med over til juleklip hos den lille i vuggestuen, når hun var hentet fra skole. Så jeg kunne få noget, der minder om en fuld arbejdsdag og komme bare lidt til bunds i den eskalerende to-do liste. En halv time efter ringede de fra vuggestuen. Elliot var gået i gang med at kaste op ud over frokosten og derfor syntes de, det var en god ide, hvis vi lige hentede ham. Det synes vi også. Så gik der yderligere en time, så blev det min tur.

Nu har jeg officielt givet op. Jeg når ikke listen igennem denne her uge.

Og den der julefrokost-date, jeg har med min mand i morgen og som jeg egentlig havde glædet mig tåbeligt meget til, den kan jeg nok også godt skyde en hvid pil efter. Men sådan er det at være småbørnsfamilie her om vinteren. Og med vuggestuestart og generelt tendens til kollektiv snue på landsplan, så måtte det vel gå galt før eller siden.

Jeg prøver at huske på alle vores fordele; Vi har fleksible jobs, vi kan omrokere langt nemmere end mange andre med små børn og ”almindelige” fuldtidsjobs, vi har overstået de helt store ting som barnedåb, 1 års fødselsdag og Disneyland, der alle var begivenheder, jeg frygtede kunne have været ramt af sygdom og vi har mulighed for at klare meget hjemmefra. Også selvom det lige nu er i et væsentligt langsommere tempo, med noget der ligner Mad Professor hår og med et bjerg af Kleenex og næsespray.

Men jeg har lavet en aftale med ”ham deroppe”. Hvis jeg ikke klynker mere nu, hvis jeg bare tar den og æder det sygdom, der lige nu hagler ind over os, så vil jeg til gengæld gerne fritstilles juleaften, tak. Det dér med skidesyg baby og juleaften, det har vi prøvet, det gider vi ikke igen. Det er der ikke meget magi over.

Men meget handy in, så fik jeg forleden nogle smarte mælkesyrebakterie-tabeletter til børn ind af døren, nye D-dråber til mindstemusen med dobbeltbeskyttende mælkesyrebakterier, en bidering og en særlig gel, der kan smøres på de ømme gummer og som burde kunne afhjælpe noget af ubehaget ved de små tandfrembrud og en pakke te (som jeg allerede har drukket!).

Ovenstående teamet op med appelsiner, ingefær og masser af jern skulle gerne få os på ret køl. Det er mit håb. For selvom det da på sin egen måde også er meget hyggeligt at tusse rundt alle sammen og hoste om kap herhjemme, mens vi putter under dynen og kysser hinanden på de varme pander, så vil jeg alligevel hellere kunne smage min kaffe. Ærlig talt.

(Indeholder reklame i form af produkterne nedenunder, der er modtaget i gave)

img_1391

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIL JULEBAL I DISNEYLAND