JEG BURDE HAVE VIDST DET

12 BUDGETVENLIGE KJOLER TIL FORÅR OG BRYLLUP

kortkjole

1. Asymmetrisk kjole fra DAGMAR her // 2. Kjole med åben ryg med sløjfe fra GODDIVA her // 3. Prikket beige kjole i en slå om-model fra VILA her // 4. Mosgrøn slå om-kjole skjorte fra OBJECT her // 5. Mørkeblå kjole med tyl og perler/pailletter fra ANGELEYE LONDON her // 6. Flaskegrøn kjole fra VERO MODA med flæsedetaljer her.

Sponsoreret af Bubbleroom

Det er muligt, at det er en form for eskapisme fra den her ultra triste og grå vinterkulde, men ikke desto mindre, er jeg lige så langsomt gået på kjolejagt. Sagen er nemlig den, at vi har et par større fester forude og et bryllup – og jeg kan mærke, at det hjælper lidt på vinterhumøret, at kigge og drømme om lange sommernætter, varme himmelstrøg, bryllupsfester og ferier. Måske I også er nogle derude, der har lidt festligt planlagt i foråret? Nu har jeg samlet 6 korte og 6 lange kjoler, som jeg da egentlig godt gad have på til et bryllup. Eller en stor sommerfest. Med det rette tilbehør, så tror jeg de alle kunne fungere fint på hver sin måde. Og så er de tilmed budget venlige, langt de fleste af dem. Altså lige undtaget min favorit, selvfølgelig – den er piv dyr. Typisk. Nummer 1 på den øverste collage her. Men jeg synes faktisk de kan noget alle sammen. Spørgsmålet er så bare, om jeg skal satse på en kort eller en lang kjole, en enkel eller en med lidt detaljer.

Der er også buksedragten (nummer 2 nedenfor), som kunne være en mulighed. Den kan altså også noget. På den ene side hælder jeg til noget enkelt og neutralt, der så kan peppes op med en af mine farverige tasker og et par lækre pumps. På den anden side er de prikkede slå-om-kjoler eller den lange blomstrede jo også vældigt fine. Og uanset, så bliver man glad af lidt farve, ikke? Min udfordring ligger også lidt i, at det bryllup vi skal til er i Firenze. Og jeg aner ikke lige, hvordan vejret er på det tidspunkt, hvilken slags dresscode vi er ude i og om der er andre regler dér. Forstået på den måde, om det eksempelvis ville være upassende at komme i en kort kjole?

Hvilken en er jeres favorit? Hvad ville I vælge?

langkjole

1. Sort lang maxikjole fra Bubbleroom her // 2. Sort jumpsuit fra GODDIVA med pailletter foroven her // 3. Blomstret hvid maxikjole fra Bubbleroom her // 4. Lang blå chiffonkjole fra SISTERS POINT uden skulderstropper // 5. Elegant lang kjole fra Samsøe & Samsøe med smuk blonde bagpå // 6. Lang marineblå kjole fra GODDIVA, draperet foran. 

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JEG BURDE HAVE VIDST DET