ÅRET DER GIK 2017

ÅRETS TO FØRSTE DAGE

disko5

Så er vi allerede nogle dage inde i 2018. Og det har været med meget blandet aktivitetsniveau for mit vedkommende. Dagen i går var helt utroligt langsom. Jeg var på det nærmeste død af træthed og så sløv, at jeg end ikke orkede at gå på toilettet, når jeg skulle. Jeg magtede knap at løfte fjernbetjeningen, haha. Selvfølgelig var der også lidt alkohol involveret nytårsaften, men det skyldes altså mestendels træthed. Jeg afsluttede nemlig 2017, der i forvejen var flere hundrede timer bagud på søvn, med at feste den hele nat sammen med min lille familie og en masse andre dejlige mennesker hos Lisbeth og hendes søde mand Mikkel, der holdt et brag af en nytårsfest.

Det vender vi tilbage til.

I dag var anderledes fuld af overskud. For bedst som jeg netop havde stået med champagneglasset i hånden og munden fuld af kransekage og bedt de højere magter om, at 2018 ville bringe mig bare en smule mere søvn, ja så tyder noget på, at nogen har hørt mine bønner. I hvert fald vågnede de fleste af os nemlig i dag kl. 09.30! Uden opvågninger! Min mand, der skulle møde på arbejde kl. 04.00 tæller ikke med 😉

Man kunne måske indvende, at det ikke var så mærkeligt, at jeg selv og min datter på 6 år sov længe. Vi disko dansede nemlig til kl. 04.00 nytårsaften. Men baby var altså i mellemtiden hjemme og blive forkælet hos mormor og morfar. Hvilket åbenbart har gjort ham godt. For skønt han blev lagt som vanligt kl. 20.00, så vækkede han altså først os andre, da mit vækkeur sagde 09.30. Så længe har jeg ikke sovet i 1,5 år. Mindst. Og han har selvsagt aldrig gjort det. For så gammel er han slet ikke 😉

Derfor har jeg også både fået bagt boller, vasket tøj, sorteret skabe, superviseret legedate, købt ind, kokkereret, leget, hygget, pakket ud, organiseret og i det hele taget været ET stort festfyrværkeri af overmenneskeligt overskud og energi. Hvilket vist nok har irriteret min stakkels mand lidt, som altså stadig er en smule bagud på søvn….

disko2

Anyway. Måske er det her bare en engangfornøjelse. I så fald: tak alligevel. Jeg vil i da fald huske tilbage på tirsdag d. 2. januar 2018 med stor veltilfredshed. Hold da op, hvor gør søvn egentlig meget godt, var?! Halleluja!

Nytårsaften var som nævnt en virkelig god aften. Vi var inviteret til diskofest hos Lisbeth og hendes herlige familie sammen med en masse andre rare mennesker, for eksempel hende her og hende her. Og alle deres børn og mænd. Eller…de har naturligvis kun én mand hver 😉 Det hele var så gennemført, men sådan er det altid med Lisbeth, har jeg på fornemmelsen. Jeg husker i hvert fald også stadig deres bryllup, der var noget så tjekket og gennemført!

Der var de sejeste diskodrinksglas til alle (et ord, jeg i øvrigt elsker at kunne bruge: diskodrinksglas, juhu), der var overdrevent lækker mad, der var nytårsquiz, oppustelig champagneflasker og de rigtige af slagsen med ægte bobler, masser af god vin, hjemmegjort kransekage, diskolamper og dans, photobooth, hvilket gav anledning til masser af sjov for både børn og voksne, og så var der en hel etage af fest og hygge til alle børnene. Alle så ud til at hygge sig gevaldigt. Alle børn var i nogenlunde samme alder og det fungerede ret godt. Vores datter faldt i hvert fald lynhurtigt til, selvom hun forinden faktisk kun kendte Lisbeths børn. Faktisk hyggede hun sig åbenbart så bravt, at hun var det sidste vågne barn, der pure nægtede at give efter for søvnen. Før klokken slog 04.00. Gisp.

disko1

Lillebror fik vi passet, det fik både vi og især han mere ud af. Han blev forkælet med fuldt fokus og fuldfed husmandskost hos mormor og morfar – og det bekom ham jo åbenbart ret godt. Og jeg tror også, at storesøster synes, det var lidt særligt, at hun skulle til en rigtig voksen-disko-fest alene med mor og far.

Hun er ofte lidt tilbageholdende den første times tid, når vi er steder, hvor hun ikke kender så mange, men her der drønede hun bare ned på børnenes rum i diskokuglens skær og kastede sig glad ind i legen. Få minutter efter stod hun begejstret klar foran den photobooth, som Lisbeth havde arrangeret, ihh, hvor hun nød det. Jeg glæder mig rigtig meget til at se billederne. Af børnene, that is. Der er nogle stykker, nok især dem jeg tog med sødeste Nanna ud på nattens sidste timer, som jeg håber, at Lisbeth pænt vil slette, ahem.

disko3

Det var virkelig hyggeligt og en ret god ide, sådan at lave en fest på den måde. Det var både meget ideelt for børnene og for de voksne. Alle kunne hygge sig på deres præmisser og at vi så tilmed kun havde 5 minutter hjem rundt om søen, gjorde jo kun det hele meget lettere.

Faktisk kunne vi godt være blevet ved endnu længere. Men idet min mand skulle op igen i nat og vi dertil også havde en baby, der skulle hentes (og som vi jo forventede, ville vække os spat tidligt, som han ellers har for vane), så takkede vi altså af 04.30.

Hvis I vil se mere om både maden, pynten, photobooth og den slags, så hop over til Lisbeth, der har linket til det meste her. 

RIGTIG GODT NYT ÅR DERUDE

Må 2018 blive fuld af meget mere søvn og disko!

disko4

 

 

 

2 kommentarer

 • Nana

  Jeg venter i spænding på de billeder 🙂 Hahahahaha… Tror de er gode ALLESAMMEN. Det var de i hvert fald på skærmen i de sene nattetimer. Tak for dejligt selskab dejlige Louise.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Hahaha 🙂 Ja, altså, jeg har set nogle stykker af dem nu. Haha..og jeg ved snart ikke….
   Det var så hyggeligt, søde du!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ÅRET DER GIK 2017