PÅ SKIFERIE HJEMME I STUEN

BEAUTY FAVORITTER JANUAR

img_2465_edited-1

Nu er det jo ikke fordi jeg er nogen ekspert ud i det her beauty univers. Så langt fra. Men jeg har dog nogle favoritter, som jeg gerne vil dele med jer og flere af jer har spurgt på Instagram, når jeg har vist det der, så her kommer lidt mere udførligt om mine foretrukne produkter lige for tiden.

1.

Loewe parfumen dufter bare så skønt og er blevet lidt en klassiker herhjemme. Jeg er ret vild med den. Den er på en måde blevet en af mine basis ting, lige som mine produkter fra Tromborg og Exuviance også er det. Jeg bruger dem jævnligt og har gjort det i nu mange år.

2.

Mine neglelak fra Nailberry er derimod nye på hylden og allerede rost til skyerne af for eksempel Vogue, Glamour, Marie Claire og mange flere. Ikke bare er det nogle utroligt smukke farver, men  derudover er de alle åndbare og fugtgennemtrængelige. Alle lakkerne er certificeret Vegan & Cruelty Free (vegansk og ikke testet på dyr) samt uden phthalater, parabener, animalske derivater og gluten. Og den slags…Derfor er det også nogle, jeg kan bruge på min datter.

3.

Endnu mere begejstret er jeg for min nye tandpasta fra LEBON! Altså, først og fremmest; lad os nu bare få det sagt højt, uanset hvor dumt, det er; har I set, hvor pæne de er??! De er jo tåbeligt pæne, altså…nå men. Det er naturligvis ikke derfor, man skal købe den. Eksklusive, delikate og fri for skadelige stoffer. Økologisk og vegetabilsk og med mineralske ingredienser. Derudover så dufter de himmelsk. Særligt min Orange Blossom version. LEBONs aromaer leveres nemlig af et firma i Grasse fra det 18. århundrede, der også er leverandør af duftstoffer til de mest avancerede franske haute couture- og parfumemærker. Tralala. Ja, så glad kan man blive for en tandpasta.

4.

Min lille skønne “sommerven” fra Rudolph Care fik jeg i julegave og hvilken mere oplagt ide?! Når nu solen ikke rigtig er her og vil komme til mig, så sørger jeg da bare for gløden i kinderne selv. Det er en økologisk selvbruner, der giver let gylden glød, hvor de har komprimeret de farvegivende ingredienser, så man kan blande dem direkte i de hudplejeprodukter, man ellers bruger og eksempelvis blande det med sin dagcreme.

img_2469

5.

Ecooking er en økologisk hudplejeserie, der er relativt ny på markedet og som jeg fik tilsendt som prøve/test. Serien er dansk udviklet, dansk produceret og oprindeligt håndfyldt på egen lille fabrik. Der anvendes 100% rene økologiske og naturlige olier, og så er Ecooking baseret på ærlighed og gennemsigtighed, så alle etiketter viser præcis, hvad produkterne indeholder. En del af produkterne er desuden multifunktionelle, de kan altså bruges af hele familien, og nogle er endda så rene, at de skulle kunne spises, påstår de. Det har jeg dog ikke testet 😉 Især serum er jeg så glad for.

6.

Nederst på hylden står to små nye parfumer. De er fra nicheparfumebrandet Verdúu, der består af forskellige sjove samarbejder med unge internationale upcoming modedesignere. Hver duft repræsenterer altså designerens inspiration, karakter og kreativitet. “Næsen” bag Verdúu er parfumør Mark Buxton – som altså er en af verden bedste parfumører – og sammen med de her forskellige designere har han udviklet de små one-of-a-kind-dufte. Jeg har den første parfume, der blev lanceret i 2015 af designer Hien Le fra Berlin. Og den fra Michael Sontag, lanceret i 2016. Alle duftene fåes kun i flakoner af 15 ml, så det skal ses som en lille fin bonusduft at have på sin beautyhylde. De er med andre ord perfekt taske-størrelse. Jeg er ret pjattet med dem begge. Parfumerne er unisex og måske er det derfor, jeg er så glad for dem? Jeg kan i hvert fald se, at mange af mine tidligere favoritter også ofte er unisex og at jeg generelt ret godt kan lide dufte, der læner sig en bitte lille smule op af herre dufte uden at det dog alligevel er dét, de er.

7.

MUTI lærte jeg at kende i begyndelse af sidste år, hvor jeg fik diverse solcremer og aftersun tilsendt kort inden vi rejste til Thailand. Derfor fik vi også rig lejlighed til at teste dem. For vi brugte rigtig meget solcreme. Faktisk tror jeg vi var igennem hele serier og flere faktorer fra 3 eller 4 forskellige brands. Men altså vi var også fire mand høj og af sted i 5 uger. Anyway, vi endte med at være virkelig begejstrede for MUTI. Faktisk købte jeg den ene solcreme, der løb tør, da vi kom hjem igen. Så da jeg faldt over ansigtscreme og serum, måtte jeg naturligvis prøve det af. Endnu har jeg ikke brugt det så længe, men jeg er indtil videre virkelig glad for det.

8.

Sidst men ikke mindst, så var I en del, der spurgte ind til min lille fikse hjemme-negle-salon, da jeg viste den frem på Instagram. Le Mini Macaron som det hedder, er et Gel Manicure sæt, der er et slags hjemme-schellac sæt. Gel-neglelakkerne er udviklet af professionelle neglesaloner, og de har en holdbarhed på op til 14 dage. Gel-neglelakkerne er et 3-i-1 system, som er en basecoat, farve og topcoat i en og samme lak. Lampen er designet med LED lys, som ikke er skadeligt for huden, som UV lys kan være.

Jeg sætter den bare til computeren og så kan jeg lave neglene, mens jeg alligevel sidder og arbejder. Du skal blot holde fingeren i 30 sekunder i LED lampen (den lille røde Macaron-lignende tingest), og så er lakken helt tør. Og det er nok den største grund til, at jeg er så begejstret. Det er genialt, når man har små børn. For almindelig lak tørrer slet, slet ikke så hurtigt. Jeg kan derfor snildt tage det i etaper, hvis baby eller storesøster skulle forstyrre mig under processen. Desuden holder det ret godt. Mit holder ret præcist 14 dage ad gangen og det har almindelig neglelak sjældent gjort. Der var flere, der skrev til mig og spurgte, om ikke det var svært at få af, for det er der åbenbart rygter om. Til det kan jeg kun sige, at jeg ikke har nogle problemer overhovedet? Jeg synes slet ikke, det er svært at fjerne?

Det eneste jeg vil sige er, at man skal passe på med, at man ikke får lagt et for tykt lag, for så skaller det nemt af. Men når man har gjort det nogle gange, så sidder rutinen der.

beautyfavoritter

 

 

 

4 kommentarer

 • Louise

  Jeg ville netop også spørge om det ikke er svært at tage af? Hvordan gør du for at få det af?
  Og hvor mange lag skal du brugt? Base coat, top coat og så farve ind imellem, eller hvordan?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Altså, jeg synes slet ikke, det er svært at tage af? 🙂 Den (lakken) indeholder alle dele. Man giver neglen to lag 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvordan får du det af, mente jeg? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Altså, ofte så skaller det bare af efter et par uger, sådan helt af sig selv. ellers fulgte der nogle specialle wipes med i pakken og dem bruger jeg. det er slet ikke svært at få af, synes jeg? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PÅ SKIFERIE HJEMME I STUEN