TI TING OM MIG – IFØLGE MIN MAND:

DEKADENT HYGGE OG LUKSUS

decadent

1. Lænestol i velour fra Ellos her // 2. Konsolbord i hvid marmor fra Gubi her // 3. Magasinholder fra Beaumarche her // 4. Panton Vire Cube fra Montana (på udsalg) her // 5. Fin plakat fra beaumarche her // 6. Arne Jacobsen tekande fra Stelton her // 7. Gammel Jo Hammerborg trombone lampe fundet på dba.dk // 8. Smukt gråt tæppe London fra Ellos her // 9. Barvogn fra Gubi her // 10. Bloomingville vase i smokeygrey her // 11. Lyserød marmor kop fra beaumarche her // 12. Lille smart lampe, der både kan være bordlampe og pendel fra Artemide her

Jeg drømmer om op til flere opdateringer på boligfronten. Jeg tvivler på, jeg kommer igennem med farven pale pink, men man har da lov at drømme. Om ikke andet, så findes flere af de viste ting også i andre farvetoner.

Stolen er fra Ellos og en af deres nyheder. Og jeg synes, den er mægtig mægtig flot. Vi mangler faktisk en blød og behagelig lænestol. Men det måtte nu også meget gerne være én med armlæn, som man rigtig kan slænge sig i med en god bog. Barbordet fra Gubi har jeg kigget på længe. Også i helt sort. Det er så flot og tidsløst og jeg så det meget gerne flytte ind. Kan bare ikke beslutte med mig selv, om det er fjollet med en barvogn og små børn. Jeg mener, den mindste her i husstanden ville nok flå alt ud af den efter fem minutter. Ja, faktisk ville han jo nok trille rundt med den i hele huset, som han har for vane at gøre med alt, der har hjul for øjeblikket. Men jeg kunne nu altså godt finde på det. Den er lige i øjet, synes jeg. Samme serie som vores knager Matégot og det er netop 1950er design, som jeg elsker så højt og som netop vores hus er.

I samme boldgade drømmer jeg også om et kæmpe stort gråt tæppe under spisebordet. Bare fordi det ser super flot og lidt dekadent ud. Men igen forekommer det mig at være noget nær verdens værste kombi med en 13 måneder gammel baby, der dels smider med alt mad, dels fedter rundt med beskidte hænder døgnet rundt.

Ak ja. I hvert fald er der nogle tiltag, som skal gøres herhjemme. Jeg har brug for lidt forandring. Den smukke lampe i midten fra Jo Hammerborg, den har jeg allerede både i standerlampe og loftslampe, blot i stål. Jeg elsker den og bliver nok aldrig træt af den. Men da jeg fandt denne version i kobber på dba.dk, der slog mit hjerte alligevel et ekstra slag….den er altså godt nok flot i denne version også.

 

***

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TI TING OM MIG – IFØLGE MIN MAND: