FEDT NOK

JANUAR GALORE 2011 – 2018

jan15

I forlængelse af mit forrige indlæg, fik jeg lyst til at kigge tilbage i arkiverne. Det er lidt underligt og samtidig sjovt, når man har blogget i så mange år, som jeg efterhånden har, at se, hvordan man gennem tiden har udviklet sig.

Jeg er derfor gået gennem januar siden 2011 og frem til nu i 2018, for at se, hvordan jeg i løbet af de 6 år har set ud. Det er lidt skægt at erfare, at mange af de ting, jeg er glad for i min garderobe, de går igen og bruges stadigt flittigt. Jeg startede bloggen i 2010 i maj måned. Kun små to måneder senere fandt jeg ud af, at jeg var gravid. Jeg gennemsøgte nettet efter andre gravide bloggere. Det er lidt sjovt at tænke tilbage på nu, for i dag er der næsten flere mommyblogs, end der er modeblogs. Men dengang, tilbage i 2010, der var vi altså kun 5-6 stykker. Jeg var derfor meget i tvivl, om jeg skulle lukke bloggen igen, kan jeg huske. Fordi jeg ikke var sikker på, om man kunne være blogger – og gravid samtidig. Haha….

Anyway, det var et sidespor. Følg med på det lille trip down memory lane – det er faktisk helt nostalgisk:

big-mamma0

Janaur 11:

Jeg var gravid. Ret gravid. Billedet er taget i slutningen af januar og knap en måned inden jeg fødte. Egentlig kan jeg godt se nu, hvor jeg sidder og ser på billedet her, at jeg også første gang tog ret voldsomt på i min graviditet. Inde i mit hoved har jeg gået og bildt mig selv ind, at det var MEGET værre her anden gang, men måske man bare har en tendens til at glorificere fortiden lidt og bedst husker de indre glansbilleder? Jeg har begge gange taget 20+ kg på! Så det er jo altså en hel del….Billedet er taget lige ude foran Barselshotellet, hvor man også går til jordmoder, når man er tilknyttet Rigshospitalet. Nu er det jo kun lidt over et år siden, at jeg stod der igen. Og væggen er stadig blå. For 6 år siden husker jeg, hvordan jeg var i hopla på dette tidspunkt. Jeg cyklede og hoppede rundt. Denne gang har jeg ikke et eneste billede af mig selv fra de sidste knap to måneder af graviditeten. Jeg havde en slem bækkenløsning denne gang og kunne til sidst end ikke stå.

jan12-2

Januar 12:

Længere hår og længere ben. Eller. I hvert kunne jeg dengang sporte et par højtaljede åleslanke læderleggins uden problemer, hvilket gav mig ret lange stænger. Cardiganen jeg har på er fra Toogoodtobebasic og stadig i mit skab. Siden er der bare kommet flere til. Jeg elsker deres ting! Mit lyserøde tørklæde fra LaLaBerlin, som jeg står med, det bruger jeg også stadig. Faktisk flere gange om ugen. Det understøtter mig i, at jeg helt klart skal have købt mig et til. Det var et godt og langsigtet køb. Det er så dejligt varmt og fylder samtidig ingenting, når man lige har det med i tasken. De er altså geniale.

jan14-2

Januar 13:

Egentlig blev jeg lidt overrasket over det her billede. For pludselig gik det op for mig, at jeg ret godt kan lide looket, godt gad kopiere det – og faktisk har samtlige ting i skabet stadigvæk. Bukserne kan jeg dog ingenlunde passe! Men uld blazeren, støvlerne, tørklædet og kasmirhuen har jeg endnu og kan sagtens passe. Win. Det kalder da på en gentagelse.

jan14

Januar 14:

Jeg var faktisk hamrende forkølet på det her billede. Men jeg forsøgte, så godt jeg kunne, at skjule det. For det er taget under Modeugen og jeg skulle i forbindelse med mit daværende arbejde være ret meget på med diverse kunder, så der var ingen vej udenom. Min gamle vintage Gucci taske, jeg har på her, den sidder jeg faktisk og savner ret så meget. Den har jeg nemlig efterfølgende solgt – og fortryder jeg da godt nok lidt nu….Jeg kan også se, jeg har de samme Gestuz støvler på, som jeg har på de to forgående billeder. Og igen: de står altså stadig inde i skabet. De er godt nok ret slidte (hvilket giver god mening nu, hvor jeg ser, hvor meget de rent faktisk har været brugt), men det kunne da være, jeg skulle give dem et forøg igen? Jeg kan ikke finde dem online, da de jo selvsagt er temmeligt gamle, men jeg fandt dem her, der ligner mega meget, de er da ret fine, egentlig. Måske jeg skulle klikke dem hjem, taget i betragtning, hvor meget, jeg brugte de andre…..Hmn.

jan-15-2

Januar 15:

Billedet er taget i New York og endnu en gang, kan jeg konstatere, at jeg alligevel er en smule konservativ i min garderobe. Godt nok har jeg ikke længere denne eksakte camel coat, men jeg har jo netop i år købt en ny af slagsen 😉 Og mine elskede Adidas sneakers, dem har jeg endnu. På denne tur købte jeg dertil to par nye Stan Smith, de er jo mega billige derovre – og dem har jeg også stadig. Jeg elsker alle mine sneakers! Det er en rigtig lifesaver, synes jeg, når garderoben driller lidt. I øvrigt kan jeg fortælle, at det også for tre år siden var MEGA koldt i NY i januar. Ok, måske ikke heeelt så slemt, som det tilsyneladende er lige nu, men ret meget. Jeg møg frøs på det her billede, og jeg er iklædt både langærmet undertrøje, uld sweater, (og hue og halstørklæde) herfra. Igen. Lædernederdelen er også derfra. Tal lige om at være trofast kunde 😉

jan-16-2

Januar 16:

Faktisk synes jeg godt, jeg kan se, at jeg her er blevet en anelse tykkere i hovedet og på armene her, selvom det nok mest er noget, det trænede øje bemærker, haha. Men jeg kan nu godt selv se det. Og det er altså et par måneder før, jeg blev gravid igen. Jeg kan også huske, at mine læderleggins strammede lidt vel rigeligt her 😉 Åh, hvor jeg glæder mig til, at jeg igen kan passe dem. De er den bedste beklædningsgenstand længe. I hvert fald for en frossenpind som mig. For de er dejligt varme og nemme at style med alt. Men ak og ve, dem kan jeg slet, slet ikke passe endnu. Jeg kan også ud fra ovenstående billeder se, at jeg ret ofte ender i sort. Som basis grundlag. Og så tilsætter jeg farvede tørklæder, tasker eller jakker. Det er nok meget typisk mig. Det her outfit billede, som også er fra januar 16, det overvejede jeg også at dele, men det er bare super atypisk mig.

tern1

Januar 17:

To måneder efter fødslen. Gemmer mig godt bag en masse lag og lang frakke. Igen igen igen er jeg her iklædt Toogoodtobebasic. Både inderst og yderst. Haha, hold da op, hvor er jeg forudsigelig. Støvlerne her fra Angulus har jeg faktisk også haft i vildt mange år. Det her er bare et nyt par. Jeg har simpelthen bare købt præcis de samme igen. For jeg elsker dem. De er verdens mest behagelige og jeg elsker at de har nitter og blank overflade, som er med til at gøre dem lidt sjovere og ikke bare ‘fodformede’. Tasken er, som I kan se, også en genganger.

Det er altså meget skægt, sådan at sidde og kigge tilbage. Jeg kan i hvet fald se, at hvis jeg bliver glad for noget i min garderobe – så knuselsker jeg det virkelig. Og slider det op, til det ikke kan mere. Og jeg køber gerne flere af samme slags, når noget fungerer for mig. Omvendt så skiller jeg mig også lynhurtigt af med ting, som af den ene eller anden grund, skulle vise sig at være fejlkøb. Jeg er ret usentimental omkring den slags. Og en gang imellem, ja så glipper det; så får jeg solgt noget, jeg pludselig kommer til at savne. Men hvis det er helt RIGTIGT – så skal jeg da love for, at det følger mig…..Lad os i hvert fald blive enige om, at hvis Toogoodtobebasic en dag lukker, så ringer de lige til mig inden, så jeg kan nå at opkøbe hele lageret.

***

 

 

 

8 kommentarer

 • Tine Nørregaard

  Jeg har tidligere kigget på TGTBB. Deres styles er så lækre. Og det er jo lige sæsonen med den kolde vinter der nu er.
  Kradser deres tøj? Altså bare det mindste? Har en ret sensitiv hud.

  Tak:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Nej! Det kradser slet ikke. Jeg er hysterisk med den slags 😉 Det er blandt andet derfor, jeg elsker dem! Jeg elsker især deres kasmir, men deres uld er også guld værd. Især de tynde uld undertrøjer er guld værd. De er så varme og bløde og da de jo netop er inderst og under tøjet, er det mega vigitgt, at sådan én ikke kradser. Og så synes jeg altså, at prisen er ret fair.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Ih Louise! Lige siden jeg fandt vej til dit lille univers, har du været en konstant stil-inspiration! Jeg bliver altid inspireret af dine outfit og jeres hjem, og holder virkelig af at følge med på sidelinjen, både herinde og på Instagram. Tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tusinde mange tak, hvor er du bare sød! Dejligt du har lyst til at følge med herinde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvor er det sejt at kunne kigge så langt tilbage og stadig se drønsmart ud… talk about god stil!!

  Og tak for alle de søde ord!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Vildt fedt indlæg 😍 flere af dem!
  Elsker din stil og er ligeledes stor fan af TGTBB.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FEDT NOK