DEKADENT HYGGE OG LUKSUS

PLISSERET NEDERDEL I HVERDAGSLOOK

nederdel

Sponsoreret af Bubblerom

Hverdagstøj er mange ting. Men for mig, der er det noget, som er ultra komfortabelt og ikke mindst både præsentabelt, når jeg holder møder og samarbejder med kunder, samtidig med, at det skal være noget, jeg kan bevæge mig i, når jeg fragter børn rundt i verden og sidder på hug og bygger togbane eller hvad der nu er på programmet. Og så skal det altså være rimeligt i pris. Derfor er Bubbleroom et godt sted at kigge. En af de ting, jeg har det super godt i er kjoler og nederdele. Gerne lidt løse i snittet og ikke så lange, at jeg ikke kan cykle i dem, men heller ikke så korte, at jeg viser numse til hele verden, når jeg sidder på hug med børnene.

Maxi længden er derfor ideel og jeg elsker, som I ved, plisserede nederdele. Jeg synes nok bare, de går til alt. Her er min nye nederdel sat sammen med et par sneakers og en uld trøje for et casual hverdagslook, men det havde også været super nemt at smide et par høje hæle på og en pænere top – og så var jeg klar til en mere festlig anledning eller et mere businesspræget møde. Denne her er faktisk også ret cool, synes jeg. Den kunne jeg godt overveje sammen med en tyk trøje.

Og det er vel egentlig nok definitionen på et godt hverdagslook for mig; et som nemt og med få midler kan laves om alt efter mit ærinde. For jeg HAR mange forskellige kasketter på i løbet af en uge eller bare en dag. Og det skal altså kunne fungere på alle planer. Et andet eksempel er min sorte turtleneck trøje med trompet ærmer. Den er helt enkel og alligevel lidt grafisk på grund af ærmerne og jeg bruger den både alene med bukser eller som nedenunder eksempelvis under en slipdress. Det giver mig samtidig også mulighed for at bruge mine sommerkjoler om vinteren. Smart. Den er måske ikke verdens nemmeste at lave mad i, på grund af de ærmer, haha, men ellers; så lever den ret godt op til mine kriterier for godt basistøj. I kan finde den her. Og den findes faktisk også i to andre farver, som også er ret fine. Særligt til prisen, ikke?

bluse

2 kommentarer

 • Sanne

  Hej. så fin en nederdel, hvilken størrelse har du i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Jeg har klippet mærket ud, men mener det er en str 38 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DEKADENT HYGGE OG LUKSUS