JANUAR GALORE 2011 - 2018

TI TING OM MIG – IFØLGE MIN MAND:

img_0096

Nu er det jo sådan, når man følger en blogger, at det mere eller mindre altid er bloggeren selv, der sætter dagsordenen. Og med ret hård hånd bestemmer indholdet. Det er der ikke spor galt i, hvis I spørger mig, det er netop hele fidusen ved en blog; det personlige aspekt. Den personlige stil. Den unikke stemme.

Men. En gang imellem er det måske også meget sjovt at få et blik udefra.

Jeg har derfor vovet mig ud i en lidt usikker havn. Jeg bad nemlig for noget tid siden min kære mand om at nedskrive ti punkter om mig, som han tror, I ikke ved om mig, og som han synes, er signifikante for mig. Jeg føler mig derfor også forpligtet til at videregive dem her. Om end jeg nok havde regnet med en liste, hvorpå der stod klog, sød, kærlig, smuk, intelligent, hysterisk morsom, etc.

Nuvel….vi har været sammen i en menneskealder og han kender mig ret godt. Det kan jeg vist ikke modargumentere. Ak ja, ægteskabets herlige lise.

 

TI TING OM MIG I IKKE VIDSTE – IFØLGE MIN MAND:

 

1. Kan udhule en hvilken som helst ost det skal være

(Tsk!)

2. Er helt utroligt kuldskær

(Den kan jeg ikke løbe fra. Jeg fryser mere eller mindre altid. En af mine nære veninder sagde engang til mig, da vi var på ferie sammen, at hun havde studeret mig igennem året – og lagt mærke til, at jeg bruger strømpebukser under mine bukser i 8-9 ud af årets 12 måneder. Hun havde ret).

3. Kan ikke se på kort og farer nemt vild

(Tsk!)

4. Har kørekort – men bruger det ikke – overhovedet

(Sandt. Lang historie. Har ikke kørt siden jeg var 21. Så dumt. Pønser på at gå i gang igen sammen med hende her)

5. Er helt ufattelig god til at rime

(Klart en af mine uopdyrkede talenter, haha. I gamle dage, når jeg blev rigtig fuld, så battlede jeg ALLE, der orkede. Jeg kan rime i timevis)

6. Har skabene fuld af make-up og cremer, men bruger det sjældent

(Også sandt. Jeg vil rigtig gerne blive bedre til det. Jeg kunne nok bare godt bruge lidt hjælp. Fra nogen, der har forstand på det. Jeg orker ikke se tutorials. Jeg vil meget hellere ”læres op” af en professionel the good old way).

7. Er en god menneskekender

(Tak. Tror jeg? Ved faktisk ikke helt, hvad han mener her. Men jeg kan lide at møde nye mennesker i hvert fald og har relativt nemt ved at konversere med de fleste)

8. Bryder sig ikke om at gå i skoven, når solen skinner

(Nej! Det er det værste! Haha….vi har gennem årene haft store diskussioner om dette. Jeg er dybt afhængig af lys og varme. Jf. at jeg altid fryser. Jeg higer efter sol. Så hvis den endelig er der, så vil jeg ski da ikke ind i en skov, hvor alle trækroner er så tætte, at end ikke en solstråle rammer mig…?! Man går jo i skygge i en skov! Tåbeligt. Næ, send mig ud til vandet, til brede horisonter, store åbne marker, små fine åer, alt den slags – men tag for gud skyld ikke min blå himmel fra mig!)….

9. Sover næsten aldrig

(Sørgeligt sandt. Faktisk ikke noget, jeg er stolt af. Lige nu skyldes det helt klart børn. Og er i høj grad ikke selvvalgt. Men helt generelt, så har jeg altid haft svært ved at gå ordentligt tid i seng, simpelthen fordi der er så meget, jeg altid gerne vil nå. Og jeg elsker at sidde og arbejde om aftenen, når hele huset sover og alt er stille. Men det er en af de ting, jeg rigtig gerne vil arbejde mere på her i 2018. Jeg skal helt klart have mere søvn. Jeg får alt, alt for lidt søvn).

10. Er min kone

Haha, ja sørme så. Og ud fra ovenstående, måske ganske heldigt, må jeg konkludere? 😉

 

 

8 kommentarer

 • Connie kjær

  Osten!!!!! Gud fader hvor har det også været en kilde til evig undren for mig! Når man tænker på alle de toast vi har høvlet indenbords efter en fest på Rønnealle, ville vi kunne nå rundt om jorden langs ækvator med udhulede oste!!! (Helst klovborg eller Riberhus, mellemlaget 45%) …….. Vi skal snart have toast igen😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Haha 🙂 Jajajajajaja…..så er det da hellere ikke værre 😉 Filone flute i Allerød…..åh, de minder

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  Ang kuldskær, brug god gammeldags uld, hvis du synes det kradser, kan man få med silke i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Hihi, har du læst mit forrige indlæg?? 😉 Jeg bor i uld 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Men frakken altså – hvor er den fra…? SÅ smuk og klassisk -must have – ved godt du vist har haft den længe, men måske har én eller anden tips til lignende modeller?
  Kh M

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Mange tak 😉 Den er fra Gina Tricot og ikke så gammel endda, så måske du stadig kan være heldig at finde den?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg er også ifølge min kæreste den bedste rimer, men har også hørt rap siden jeg var 10 år, så det sidder vist i mig. Og ost holder bare altid B-) Allé slags!

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JANUAR GALORE 2011 - 2018