DEKADENT HYGGE OG LUKSUS

FÅ 25% RABAT PÅ BANAN BILLEDET

andersenjensen1

Lucky me. And lucky you…..I er mange, rigtig mange, der har spurgt ind til mit banan billede – og det kan jeg godt forstå. Længe gik jeg jo selv rundt om den varme grød og grublede og tænkte. Indtil jeg en dag nåede frem til, at jeg under ingen omstændigheder kunne leve uden. Bananen måtte hjem og hænge. Og det kom den. Den er simpelthen så sej. Og det er flere af de andre ting, der er til salg i shoppen hos Andersen & Jensen også……

Jeg er så glad for den. Jeg synes virkelig, den klæder stuen og giver lidt liv derinde, uden at være for meget. Men samtidig er den humoristisk og lidt skør og det er så fint et modspil til en ellers nogenlunde strømlinet indretning.

Og nu har jeg simpelthen fået lov at dele en rabatkode på 25% med jer. Den løber februar ud. Så hvis I ligesom jeg har gået rundt og grublet lidt over, om jeres hjem mangler en oversize banan i en banan, ja så er det altså nu, at I skal slå til. Eller på en af de mange andre fede fotos derinde. De laver også custommade løsninger, hvor billederne tages præcis efter dine ønsker og behov.

Bananen som vi har fåes i tre størrelser i shoppen, men kan faktisk også på bestilling laves endnu større. Jeg har fået den trykt på en alu plade, der hænger direkte på væggen uden ramme eller andet. I mat version. Man kan også vælge blank og på en PVC plade, men så skal man sende dem en mail, det kan jeg ikke se, er en del af shoppens muligheder. Prisen stiger en smule ved dette valg.

Jeg har ikke et øjeblik fortrudt min banan. Måske kun at den ikke er endnu større! 😉

Brug koden guldlog, så får i 25%

bananbilledet1

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DEKADENT HYGGE OG LUKSUS