NÅR ENERGIEN MANGLER

FLOWER POWER FORÅR

img_2077gulkjole2

Indeholder reklame

Åh, hvad lidt vintersol ikke kan gøre af underværker!

Når nu januar og februar har været så relativt kolde og mørke og grå, som tilfældet er, så er det ufatteligt rart, når solen stikker sit glade ansigt frem. Sådan nogle solrige dage kan man leve længe på. Kjolen eller kimonoen her er relativt ny. Jeg kan se, at den nu er udsolgt, men måske den kommer igen? Den her kunne også godt minde lidt om. Jeg kan godt lide, at den kan bruges nu over bukser og en bluse og sommer bliver den sikkert fin ud over en enkel stram kjole. Farven matcher så fint en forsigtig forårssol. Forår er måske så meget sagt. I februar. Men you get the point 😉 Jeg må dog sige, at jeg håber, det lykkes mig at tabe mig de sidste kilo inden sommer, for den sidder liiige stramt nok. Jeg er stadig ikke kommet videre siden dette indlæg. Det skyldes mange ting, men nok allermest det manglende overskud. Det er der bare ikke. Jeg sover for lidt og er alt for meget mor lige nu, til at jeg føler, der er plads til flere ganges træning hver uge. Men jeg har altså ikke opgivet håbet endnu. Og jeg tror, jeg er kommet frem til, at det nok er en personlig træner, jeg skal ud i…..jeg tror, jeg har brug for at der er nogen, der kan give mig det sidste skub og som jeg føler, jeg også skal stå til ansvar overfor. Ud over mig selv. Men hvor skal man starte?

Jeg håber virkelig, at 2018 bliver året, hvor jeg kommer i gang. Egentlig kan jeg jo rigtig godt lide at løbe – men jeg synes bare slet ikke, jeg kommer af sted i det omfang, jeg burde. Helt generelt kunne jeg nok bare godt bruge lidt flere timer i døgnet, haha. Kender I det? Før jeg fik børn havde jeg langt bedre tid til den slags. Men det må kunne lade sig gøre. Det skal det.

Indtil da prøver jeg at lade være med at slå mig selv alt for meget i hovedet med det. Jeg løber så stærkt, jeg kan og det er også vigtigt, at jeg har tid og overskud til at være der for min familie og de mennesker, der betyder noget. Det ene hænger naturligt nok uløseligt sammen med det andet, men jeg ved jo også af erfaring, at småbørnsperioden retrospektivt er kort – og at der kommer luft igen. Jeg skal bare lige ud på den anden side…..Og når det sker, så håber jeg, at det giver lidt mere power og overskud. Indtil da, så går jeg med lidt gul flower power 😉

img_2079gulkjole1

3 kommentarer

 • Er helt enig. Det er skønt at hilse lidt på solen igen!

  Ift. de sidste kilo du gerne vil smide, vil jeg ikke anbefale dig en personlig træner, men derimod en kostvejleder. Gennem kosten opnår man vægttab, gennem træning opnår man muskler og kondition. En kombi er selvfølgelig at foretrække, men hvis man kun skal vælge én af de to, er det klart kosten man skal sætte ind på, for at opnå vægttab 😉

  Jeg har selv en bachelor i Ernæring og Sundhed, og har derfor viden indenfor både kost og træning, så det er bestemt ikke fordi jeg rent personligt sværger til kostvejledning frem for træning 🙂

  Dette var blot en anbefaling. Du vælger selvfølgelig selv hvad der passer bedst til dig 😉

  – Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, det kunne du sikker nok have ret i 🙂 Kan godt se, det naturligvis også handler rigtig meget om, hvad man indtager. Men et eller andet sted skal jeg starte, og lige nu, virker det nok som det mest overskuelige for mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og det er nok det aller vigtigst! Altså at du starter hvor du kan overskue det 😉 Så træning er nok det helt rigtig sted for dig at starte.

   Held og lykke med det. Glæder mig til at følge med 🙂
   Og tak for altid dejlig læsning.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NÅR ENERGIEN MANGLER