SCALLOPING JACKET - NÅR DETALJEN TÆLLER

MIN NYE BÆNK FRA BLOOMINGVILLE

bloomingville2

Indeholder reklame

Jeg er så heldig at have indgået samarbejde med Bloomingville, hvorfor jeg hen over de næste måneder vil forsøge at vise jer nogle af mine egne personlige favoritter fra deres nyeste SS18 kollektion og vise jer, hvordan jeg integrerer tingene i min egen bolig.

Noget af det, jeg elsker ved Bloomingvilles univers er at deres design altid er konkret brugbart, har en naturlig enkelhed og er inspireret af hverdagens designere. På det personlige plan kan jeg rigtig godt lide, ja jeg kan slet ikke lade være med, hele tiden at tænke mit hjem i konstant forandring og jeg rykker en del rundt, forsøger at gentænke mine favorit genstande og møbler, overveje nøje, hvordan vi bruger rummene og hvordan vi derfor bedst indretter os. Vi har nu boet i vores lille, dejlige funkishus i lidt over to år. Og det er klart, at der er mange løsninger, som jeg stadigt er rigtig glad for. Og så er der omvendt løsninger, som jeg nu – efter at have boet i dem og “brugt” dem konkret i min hverdag, jeg kan se, måske er mindre hensigtsmæssige og som vi med fordel kunne optimere. Nu ved jeg bedre, hvordan vi bruger rummene og huset. Sådan helt konkret. Dertil kommer at vi i mellemtiden har fået et barn mere – og det naturligvis også har affødt nye behov, nye rytmer, nye ideer.

Bloomingville laver moderne produkter til fornuftige priser, i god kvalitet og så matcher store dele af den nye kollektion min smag og vores stil rigtig godt. Jeg er ikke specielt stor fan af design, der dominerer hjem, rum eller mennesker alt for meget – men mere begejstret for design, der så at sige supportere dem. Det gør muligheden for at være kreativ selv med produkterne større. Og det gør dem mere langtidsholdbare.

Jeg er utroligt vild med min lille nye bænk her. Designet er meget ‘ærligt’, synes jeg. Og det trækker nogle tydelige retro spor, som klæder vores 50´er hus godt, samtidig med at den er meget nutidig og moderne. Den tilføjer en overraskende, forfriskende og stilren forandring i vores spisestue, hvor jeg længe har manglet et møbel som det her ved den store hvide væg.

bloomingville1

Jeg elsker generelt kontrasten mellem nyt og gammelt design og jeg arbejder rigtig meget med det i min indretning. Bænken her er det perfekte eksempel. Den trækker lidt retro spor, der understøttes af selve husets funkisstil, af den gamle teaktræs skænk i baggrunden og samtidig har den et stramt, tidsløst design, der også gør den mere rå. Ligesom eksempelvis PK22 stolen i baggrunden og den sorte ramme matcher perfekt mit nye billede med den rygende mand, der ligeledes er lidt mørk og rå.

Er I lige så vilde med min lille bænk, som jeg selv er?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SCALLOPING JACKET - NÅR DETALJEN TÆLLER