I ØVRIGT.....

MØRKT MEN LUFTIGT FORÅR

springfeeling

INDEHOLDER REKLAME

1. Grøn kort kjole til 279,- HER // 2. Læderjakke i lammeskind til 1490,- HER // 3. Lang blå kjole med knapper til 279,- HER // 4. Luftig nederdel med stjerne mønster nedsat til 500,- HER // 5. Marni trunk bag i grøn og blå HER // 6. Sort cashmere pullover til 690,- HER // 7. Ankelstøvler i skind med lav hæl til 800,- HER 

Hvem siger, at forår absolut skal være pastelfarvet og sart? For mig kan forårsgarderoben sagtens være mørk. Faktisk er det måske oftest mit foretrukne valg. Jeg er klar over, at det næsten er blevet som en besættelse for mig, at lave collager med forårsønsker, men som nævnt før, så er det øjensynligt sådan, jeg overlever vinteren. Jeg har virkelig brug for at kigge fremad. Og jeg har virkelig brug for at opdatere mit klædeskab. Allerhelst med et par luftige kjoler, som dem her. Det er faktisk samme model, bare i en lang og en kort version. Begge fåes i hhv. mørkeblå og grøn. Er de ikke flotte? Og så er prisen altså virkelig god! De er fundet hos Bubbleroom, der er et ret godt sted at kigge efter luftige sommerkjoler i prisvenlig version.

Desuden skal jeg have en ny læderjakke. Det er ikke et spørgsmål OM eller HVIS. Det skal jeg bare. Jeg solgte min gamle, fordi jeg erkendte, at jeg heller ikke denne sommer rammer en str. 36 igen. Og jeg kan ikke undvære en læderjakke. Toogoodtobebasic har netop lanceret en ny læderjakke. Og den ser SÅ lækker ud. Igen til en meget fair pris. Hvis man så lige lagde en af deres nye klassiske kashmir-pullover i 100 % kashmir med i kurven ved bestilling og fik klikket de her skønne ankelstøvler hjem, så tror jeg altså ikke, der var ret mange forårsdage, der ikke kunne klares! Kunne man så sende et beskedent ønske til ham deroppe i det høje om at droppe en flaskegrøn Marni Trunk bag ned i turbanen også, ja så var lykken da komplet! Det er nok ren ønsketænkning. Men jeg føler den. Det gør jeg altså….

2 kommentarer

  • Anja

    Elsker den lange kjole, men jeg duer ikke til polyester og kan ikke fatte at det er så svært at lave tøj i andet materiale 😉 Er enig i at tgtbb er virkelig lækkert, deres silketoppe er også en garderobe saver

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hihi ej undskyld men den nye Ganni kjole, der hænger ved jeres skab, det kunne altså godt ligne en lille kjole til fine Roberta 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I ØVRIGT.....