TIP TIL BILLIG OG EFFEKTIV CREME V. BARBERING

SCALLOPING JACKET – NÅR DETALJEN TÆLLER

blazersortimg_1938

SPONSORERET

Jeg elsker, når jeg lykkes med at finde gode basisting, der lynhurtigt og nemt indgår naturligt i garderoben, samtidig med at de har detaljer, der gør hele forskellen. Sådan en jakke er min nye blazer herfra. Den er enkel og anvendelig, har en super god længde, der lige skjuler min tykke mås, haha, og samtidig har de fine bølgede kanter et udtryk, der gør den lidt anderledes end en klassisk sort blazer.

Forleden brugte jeg den helt helt klassisk, sammen med et par stramme sorte jeans, et par høje hæle og en blondetop under. Så enkelt, som det næsten kan blive, men super flot, fordi den bliver ret grafisk med de smukke bølgede kanter. Jeg er vild med det. Faktisk fåes den også i en nude version, som jeg pt. går og overvejer, om jeg skal klikke hjem også. For prisen er super god! Og til sommer, når jeg har fået lidt farve, så tænker jeg den nude version kunne blive ret god? Også bare helt enkelt sammen med en hvid t-shirt og et par jeans.

En klassisk sort blazer kan selvfølgelig også noget og sådan én bør man have i sin garderobe, men den her kan bare noget andet, synes jeg. Den har for øvrigt også lommer, hvilket jeg elsker! Jeg ved simpelthen ikke hvad det er, men jeg elsker når jakker, kjoler og den slags har lommer, haha. Det er altid et ekstra plus i bogen. Jeg synes nok bare grundlæggende ikke, man kan få nok af de gode basisting.

img_1959blazerbubble

Blazer fra Bubbleroom // bukser fra Primark // sneaks fra Balenciaga // shades fra Bottega Veneta // taske Goyard // turtleneck fra Zara

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP TIL BILLIG OG EFFEKTIV CREME V. BARBERING