VORES HUS: FØR & EFTER

TIP TIL BILLIG OG EFFEKTIV CREME V. BARBERING

australia2

INDEHOLDER REKLAME

Jeg vil lige tippe jer om nogle rigtig gode cremer, der har hjulpet mig. Nu bliver det måske lidt intimt – beklager, men personligt har jeg altså længe døjet med at min hud reagerer lidt dumt, når jeg barberer mig ved bikinilinjen. Det er så træls. Ofte har jeg bare fået knopper der i stedet for – og så er man jo lige vidt. Og ja, inden I begynder med alle jeres gode råd om diverse former for behandling og sugarring og hvad har vi af diverse olier og andet; been there – done that. Det hjælper IKKE. Ikke hos mig i alle tilfælde.

Men for noget tid siden fik vi på Bloggers Delight en rabatkode, som vi kunne anvende hos Australian Bodycare og det var jeg naturligvis ikke sen til at afprøve. Nu har jeg så prøvet to produkter, der netop hjælper ved hårfjerning og intimbarbering. Produkterne er dermatologisk testet og meget hudvenlige – og tilmed yderst billige! Og det kan vi godt lide, ikke? 😉

Først vasker man med Body wash og skyller med lunkent vand. Efter barbering fordeler man så Body balm på området. Begge produkter indeholder Tea Tree Oil som lindrer irritation og modvirker fremkomsten af barberknopper , indgroede hår mm. Tea Tree Oil har en antiseptisk virkning, der gør, at den er effektiv mod den slags. Den har en lidt karakteristisk lugt, der dog forsvinder hurtigt igen efter påføring – og vigtigst af alt, jeg kan simpelthen se, at det virker! Juhu! Og så er prisen tilmed yderst rimelig! Halleluja! Tip hermed givet videre…..

australian1

4 kommentarer

 • Amanda

  Vil det være nok kun at bruge body balm? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Uh, det aner jeg ikke. Jeg bruger dem begge, som det er anbefalet. Men du kan jo prøve? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Tak for tippet, det er jeg simpelthen nød til at prøve, har samme problem som du har haft, og nej de der knopper er ikke skønne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VORES HUS: FØR & EFTER