FLOWER POWER FORÅR

WISHLIST: FORÅRSFORNEMMELSER

fora%cc%8arsonsker_edited-1

1. Hoodie fra Comme Des Garcons her // 2. Buksedragt fra Heartmade her // 3. J W-Anderson Pierce bag her // 4. Le Specs solbriller her // 5. Plisseret nederdel fra H&M her // 6. Balenciaga T-shirt her // 7. Tørklæde fra Ralph Lauren her // 8. Neglelak fra Le mini macaron her // 9. Prikket buksedragt fra Mango her 

Hvis jeg skal have nogen som helst mulighed for at komme yderligere igennem denne rø….. syge vinter og dette umanerligt triste vejr, så er eneste mulighed, at jeg påbegynder planlægningen af min forårsgarderobe.

Jeg må se fremad. Og i mit stille sind sidde og sukke efter lange lyse nætter, lune sommer og forårs-morgner med kaffe på min terrasse og en lille plisseret nederdel med BARE ben under. Det er en nødvendighed. Jeg holder det ikke ud, ellers. Derfor er jeg naturligvis gået til opgaven med ufravigelig dedikation og grundighed. Jeg har en hel mappe på computeren nu med diverse ting listet, jeg godt gad klikke hjem. Nogle mere realistiske end andre. Nogle nok decideret utopiske. Men de er der alligevel. For det varmer lidt, når de står dér og blinker til mig fra skærmen. Måske en dag…..og det helt fantastiske ved de små dagdrømmerier er, at det ikke behøver være logisk eller fornuftigt. Ha! Når hele ens liv er en lang fornuftig gennemgang af diverse hverdagsbanaliteter og børnelogistik, så er det befriende skønt at sidde og drømme om urimeligt dyre bomulds t-shirts og tåbeligt tretusindekroners hættetrøjer.

Jeg drømmer om bare ben, kronisk røde negle på sommerbrune hænder, buksdragter, løse t-shirts, luftige nederdele og verdens pæneste solbriller. Et silketørklæde i håret og en hoodie til de kølige dage. Det varsler forår. Og se da lige de to buksedragter?! Er det ikke en absolut nødvendighed? Jeg tror, i al beskedenhed, de kunne redde hele mit forår. Bare de to alene.

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FLOWER POWER FORÅR