FRA LEJLIGHED TIL HUS #2

ENHJØRNINGELAGKAGEN TIL ELINS FØDSELSDAG

unicorncake_2

Hvor mange enhjørninger er egentlig for mange i ét indlæg? Korrekt, svaret er: INGEN. Man kan ikke få for mange enhjørninger i sit liv.

I hvert fald ikke, hvis man spørger min store pige. De sidste to-tre år har min datter været svært begejstret for den skøre skabning med horn i panden og det er altså ikke løjet af endnu….Både sidste år og igen i år var hun udklædt som enhjørning til fastelavn. Og jeg tror, vi tæller 4 bamser af denne oprindelse nu. Derfor var jeg sådan set heller ikke i tvivl, da først ideen var slået ned i mit hoved. Hun skulle have en enhjørninge kage til sin 7-års fødselsdag.

Heldigvis for mig, så havde jeg et særdeles godt kort på hånden. Jeg har nemlig været så heldig at dele kontor med en ekstraordinært dygtig kagebager, hende her – og jeg vovede derfor pelsen og spurgte, om hun kunne lave en kage til min datters fødselsdag. Oprindeligt havde jeg tænkt noget girly, lyserødt noget, a la den her, men da Cecilia selv foreslog en enhjørninglagkage, så vidste jeg bare, at det var vejen frem!

Tænk, hvor er jeg heldig. At have sådan en dygtig dame i mit netværk, der gad at bruge sin søndag på at kreere dette lille mesterværk. For det er det da virkelig! Jeg er dybt imponeret og meget taknemmelig, eftersom jeg end ikke kan slå en bolledej op uden at lave problemer i køkkenet. Jeg ville sådan ønske, jeg kunne lave flotte kager. Men det er altså bare ikke min spids kompetence – og så skal man også kende sin besøgstid og huske at gå til en fagmand, når man selv har ramt begrænsningens ende. Som sagt – så gjort. Og det kunne jeg ikke have valgt bedre.

unicorncake_1

(Når man ligner sin kage, haha)

Kagen var selvsagt et KÆMPE hit! Tænk at være 7 år og få den her smukke, eventyrlige kage serveret med fødselsdagssang og flag. Det var lige som det skulle være. Kagen gav også ekstra street-credit hos bedste veninden, der var med til familie fødselsdagen, og alene dét kan jo redde en dag med længder, når man er 7 somre gammel. Tak Cecilia, du er en stjerne! Tak….

Er den ikke flot? Jeg er så imponeret. Jeg har allerede for længst opfordret Cecilia til at melde sig til Den Store Bagedyst. Hun vinder, jeg ved det….

Hvis I har lidt mere snilde med kagebagningen end tilfældet er for mig, så kan I finde opskriften og how-to på enhjørninglagkage med hindbær mousse lige her på Copenhagen Cakes, (hvor et par af billederne også er lånt fra). God fornøjelse!

kage

Ps: Bemærk knotten lillebror, der tilsyneladende er sur over ikke at få enhjørningelagkage 😉 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FRA LEJLIGHED TIL HUS #2